BARSA BI DA SE VRATI NA POBEDNIČKE STAZE: Betis posrće u završnici prvenstva

V.M.

29. 04. 2023. u 12:30 >> 12:30

KATALONCI dočekuju Andalužane od 21:00 na ''Kamp nou''.

БАРСА БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ПОБЕДНИЧКЕ СТАЗЕ: Бетис посрће у завршници првенства

FOTO: AP/Tanjug

Oba tima kubure sa formom u poslednje vreme. Barsa je na proteklih pet utakmica sakupila samo sedam bodova, a u joj gorem ritmu je Betis koji je u istom periodu osvojio mizerna četiri poena.

Iako ne igra na viskom nivou, Barselona je i dalje ubedljivo prva sa +11 u odnosu na Real Madrid koji takođe nije u zavidnoj formi (što se tiče prvenstva). Nakon što su remirzirali sa Đironom i Hetafeom, Ćavijevi izabranici su ostvarili jako bitnu pobedu protiv Atletika (1:0), ali za vikend su poraženi od strane Raja Valjekana (2:1).

Iako odbrana koja je osovina Barseloninih odličnih rezulata radi svoj posao, problem je u napadu što i govori podatak da je domaća ekipa na poslednja četiri susreta postigla samo dva gola.  Nakon skoro 450 minuta igre bez pogotka post je za vikend prekinuo najbolji strelac lige Robert Levandovski ali to nije bilo dovoljno da donese barem bod svom timu.

Što se tiče Betisa, povreda Fekira je očigledno veliki za udarac za četu Manuela Pelegrinija koja je posrnula u poslednje vreme i sve je dalja plasmanu u Ligu šampiona iduće sezone. Andalužani su trenutno šesti na tabeli i zaostaju devet bodova za četvrtoplasiranim Sosijedadom koji je odigrao meč više od njih. 

''Zeleno-beli'' su svoju poslednju pobedu u gostima ostvarili krajem februara kada su bili bolji od Elčea nakon preokreta (2:3), a posle toga su odigrali remi (Viljareal) i doživeli dva poraza (Atletiko Madrid, Osasuna) van svog ''Benita Viljamarina''.

U redovima domaćina neće biti Roberta, dok će kod gosta odsustvovati ranije spomenuti Fekir.

Gledaćemo treći ovosezonski duel današnjih rivala. Barsa je do sada dva puta slavila, prvi put u polufinalu špnanskog Superkupa kada je bolji izvodila penale posle 2:2 u regulrnom delu, a nakon toga ga je savladala i u La ligi (1:2 na ''Benito Viljamarinu'').

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!