LEGENDA ČINI ČUDA NA KLUPI ''TERIJERA'': Hadersfild juri četvrtu uzastopnu pobedu!

V.M.

10. 04. 2023. u 08:37

BLEKBURN dolazi na gostovanje jednoj od najrazigranijih ekipa u Čempionšipu.

ЛЕГЕНДА ЧИНИ ЧУДА НА КЛУПИ ТЕРИЈЕРА: Хадерсфилд јури четврту узастопну победу!

Foto: Profimedia

Hadersfild je uspeo da pobegne iz zone ispadanja, a najveći deo zasluga za to ide menadžeru ekipe, legendarnom Nilu Vornoku. Sedamdesetpetogodišnjak je prodrmao ekipu koja je grcala u zoni ispadanja kada ju je preuzeo sredinom februara i radi fantastičan posao. 

Hadersfild se nalazi u sjajnoj formi i neporažen je u poslednja četiri kola. Nakon remija sa Noričem, usledile su pobede protiv Milvola (0:1), Midlzbroa (4:2) i Votforda (2:3). ''Terijeri'' su trenutno 20. na tabeli sa 42 osvojena boda, imaju poen više od Redinga koji je prvi ispod crte, što znači da domaćin ne sme da se opusti i mora da nastavi sa dobrim igrama.

Blekburn je izabrao najgori mogući period da zapadne u krizu, poražen je tri puta na poslednje četiri utakmice i ozbiljno je ugrozio svoje šanse da se nađe u plej-ofu za Premijer ligu. Trenutno  je šesti na tabeli i ima samo bod više od Noriča, odnosno dva od Prestona.

Između tih poraza Roversi su ostvarili pobedu protiv Redinga (2:1) i zbog nje se i dalje nalazi na mestu koje vodi u plej-of.

Gost je poznat kao ekipa koja ne voli nerešen rezultat i odigrao je samo četiri remija u dosadašnjem toku takmičenja uz koje je upisao 19 pobeda i doživeo 16 poraza.

Na poslednjih pet međusobnih duela ekipe su potpuno ujednačene, oba tima su slavila po dva puta, a viđena je i podela bodova.

Današnji rivali će biti orni da upišu tri boda i zbog toga verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)