FULAM U KRIZI BEZ MITROVIĆA: Srpskog centarfora očekuje poduža suspenzija!

V.M.

08. 04. 2023. u 08:50

''KOLIBARI'' će ugostiti Vest hem u londonskom derbiju 30. kola Premijer lige

ФУЛАМ У КРИЗИ БЕЗ МИТРОВИЋА: Српског центарфора очекује подужа суспензија!

FOTO: AP/Tanjug

Fulam je u ozbiljnom padu forme i više ne podseća na onu ekipu koja se borila za plasman u Evropu iduće sezone, domaćin je izgubio četiri vezane utakmice u svim takmičenjima i pokušaće da prekine taj crni niz pred svojim navijačima. Sa druge strane, Vest hem je bio u naletu, pružao je dobre rezultate i izdigao se iz zone ispadanja, ali preko nedelje je ubedljivo poražen na svom stadionu od strane Njukasla rezultatom 1:5.

Izabranici Marka Silve su trenutno deseti na tabeli i osvojili su 39 bodova u dosadašnjem toku takmičenja, isto kao jedanaestoplasirani Čelsi. Fulam je u poslednjem kolu gostovao ekipi sa kojom se plasirao u Premijer ligu, Bornmutu. Poveo je golom Andreasa Pereire, ali ''trešnjice'' su preokrenule pogocima Tavernijea i Solankea i tako osvojili bitna tri boda u borbi za opstanak.

Preko nedelje stigla je odluka saveza o suspenziji Aleksandra Mitrovića zbog guranja sudije Kavanoa protiv Mančester junajteda i ona će iznosititi osam utakmica, pored njega polsednji meč suspenzije odrađuje i trener Marko Silva koji je takođe isključen protiv Mančestera.

Vest hem je bio neporažen na četiri utakmice u svim takmičenjima, ali ta serija je prekinuta porazom od Njukasla. ''Čekićari'' su i dalje izvan zone ispadanja sa 27 prikupljenih bodova, isto ima i Bornmut koji je prvi tim ispod crte i nalazi se tamo zbog najlošije gol-razlike u čitavoj ligi.

Teško će se naći gora ekipa u gostima od Vest hema ove sezone. Na 13 utakmica izabranici Dejvida Mojesa su upisali samo jednu pobedu uz tri remija i čak devet poraza.

Sve se više po engleskim medijima piše o sudbini Mojesa i kako mu se bliži rastanak sa klubom, ali dobio je podršku uprave i to bi trebalo da ga ohrabri da osvoji barem bod protiv gradskog rivala koji je u kontra-ritmu.

Kod domaćina pored Mitrovića neće biti Kebana i Kurzave, a u tim se vraća Vilijan.

Što se tiče gosta, on nema većih problema sa izostancima i jedini koji je pod znakom pitanja je Đanluka Skamaka.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!