ESTONIJA NA PUŠKAŠ ARENI: Mađari se zagrevaju za početak kvalifikacija

O. M.

23. 03. 2023. u 12:10

MAĐARSKA, protivnik Srbije u grupi "G" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slobodna je u prvom kolu, pa je termin iskoristila za odigravanje prijateljske utakmice sa Estonijom.

ЕСТОНИЈА НА ПУШКАШ АРЕНИ: Мађари се загревају за почетак квалификација

Foto: Profimedia

To će biti generalna proba za meč sa Bugarskom koji izabranike Marka Rosija očekuje 27. marta na "Puškaš areni".

Istovremeno, Estonija je u grupi "F", a svoj debi u kvalifikacijama "plavi" će imati u gostima protiv Austrije, takođe 27. marta.

Mađari su impresivno odigrali Ligu nacija i suprotno svim očekivanjima izborili opstanak u "A" diviziji, a malo je nedostajalo i da osvoje grupu sa Italijom, Nemačkom i Engleskom.

Estonija je bila prva u svojoj grupi u "D" diviziji koju je lako osvojila protiv Malte i San Marina, ali je i na ostalim frontovima uspešna u poslednje vreme. "Plavi" su osvojili treće mesto na Baltičkom kupu, i to nakon što su u polufinalu poraženi na penale, a zatim su u prijateljskom meču odigrali nerešeno sa osvajačem tog takmičenja, Islandom.

Iako se o kvalitetu protivnika može raspravljati, ostaje zabeleženo da su neporaženi već sedam utakmica, poslednji put su izgubili od Argentine (0:5) u prijateljskoj utakmici u Pamploni.

Oko mađarske reprezentacije podigla se poslednjih dana prašina povodom slučaja karte "velike Mađarske". ostaje nejasno da li je UEFA zaista odobrila ovaj propagandni materijal na stadionima, kako tvrde Mađari, ili nije, kako tvrde Rumuni. Odgovor ćemo dobiti već večeras na "Puškaš areni".

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)