OSMOSTRUKI PRVAK EVROPE PALI MOTORE: Lion je vezao devet pobeda u svim takmičenjima

V.M.

22. 03. 2023. u 10:19

FUDBALERKE Liona dočekuju Čelsi u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

ОСМОСТРУКИ ПРВАК ЕВРОПЕ ПАЛИ МОТОРЕ: Лион је везао девет победа у свим такмичењима

EPA/EFE

Izabranice Sonje Bompastor su u fantastičnoj formi, vezale su devet pobeda i nalaze se u borbi za tri trofeja. Prve su na tabeli francuskog prvenstva u kojem imaju poen više od PSŽ-a sa kojim će se susresti u finalu kupa. Što se tiče Lige šampiona, tu su najtrofejniji klub u istoriji takmičenja, prošle sezone su osvojili svoju rekordnu osmu titulu i jedne su od favorita da osvoje i deveti trofej prvaka Evrope.

Gošće iz Londona su takođe u dobrom ritmu i na poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima imaju devet pobeda uz poraz od Arsenala u Liga kupu. Pre deset dana su savladale Mančester junajted (1:0) i tako preuzele prvo mesto na tabeli engleskog prvenstva. U Ligi šampiona su zauzele prvo mesto u grupi ''A'', ali nisu imale sreće na žrebu jer su izvukle verovatno i najtežeg mogućeg protivnika.

Ove dve ekipe su već igrale jednom ove sezone kada je u polufinalu Internacionalnog šampionskog kupa slavio Lion nakon boljeg izvođenja penala.

Verujemo da će Fracuskinje upisati bitnu pobedu na svom terenu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)