LUKA JOVIĆ PONOVO NA KLUPI? Fiorentina u fantastičnoj formi

V.M.

19. 03. 2023. u 11:02 >> 11:02

EKIPA iz Firence dočekuje Leće u utakmici 27. kola Serije A.

ЛУКА ЈОВИЋ ПОНОВО НА КЛУПИ? Фиорентина у фантастичној форми

FOTO: Tanjug/AP

Viola igra sjajno u poslednje vreme, vezala je tri pobede u prvenstvu uz plasman u četvrtfinale Lige konferencija i sa dosta samopouzdanja ulazi u današnji meč. Sa druge strane, Leće je pružao odlične partije početkom druge polusezone, ali sada je zapao u krizu i doživeo je tri uzastopna poraza.

Fiorentina je konačno počela da igra kako se od nje očekuje, dugo je bila u opasnoj zoni, ali sada je vezala tri pobede i popela se na 12. mesto tabele Serije A. Na poslednje tri utakmice savladala je Veronu, Milan i Kremoneze, a pored toga je preko nedelje izbacila Sivaspor u Ligi konferencije ukupnim rezultatom 1:5 i u četvrtfinalu će ukrstiti koplja sa poljskim Lehom.

Leće je u padu forme ali i dalje se nalazi na sigurnom 15. mestu sa 27 osvojenih bodova, što je osam više od Verone koja je prvi tim ispod crte. ''Vukovi'' su poraženi u prethodna tri kola, redom su gubili od Sasuola, Intera i Torina, a ono što je posebno zabrinjavajuće je što nisu postigli gol na ta tri susreta.

''Đalorosi'' generalno igraju solidno u gostima ove sezone i na 13 utakmica ove sezone pokupili su 15 bodova. Trener Marko Baroni se nada da njegova ekipa može da odigra dobro danas i povrati formu sa početka druge polusezone kada su njegovi puleni remizirali sa Romom i Milanom i trijumfovali protiv Atalante.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoi viđena je podela bodova, 1:1.

Viola će biti bez povređenog Alekse Terzića, a pored njega upitni su nastupi Sotila i Bjanka. Artur Kabral je podigao formu u poslednje vreme, postizao je golove na tri od prethodna četiri susreta i očekuje se da ponovo započne u špicu, a da na klupi ostane Luka Jović.

Kod Lećea su upitni nastupi Dermakua i Pongrančića.

Verujemo da če Fiorentia rutinski savladati uzdrmanog protivnika.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)