MIDLZBRO CILJA PREMIJER LIGU: Čeka se hiljaditi gol na "Riversajdu"

O. M.

14. 03. 2023. u 09:47

FUDBALERI Midlzbroa dočekuju na svom "Riversajd" stadionu ekipu Stouka u okviru 37. kola engleskog Čempionšipa.

МИДЛЗБРО ЦИЉА ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Чека се хиљадити гол на Риверсајду

FOTO: Tanjug

Izabranici Majkla Karika su pre tri dana savladali Svonsi na gostovanju sa 3:1 i zahvaljujući minimalnom porazu Šefild junajteda od Lutona stigli na samo četiri boda zaostatka za "oštricama" koje trenutno drže drugu poziciju koja garantuje direktan plasman u Premijer ligu gde "Boro" nije bio od 2017. godine. Međutim, ni pomenuti Luton nije daleko, "šeširdžije" su četvrte sa 60 bodova, tri manje od Midlzbroa.

Stouk siti je vezao dve pobede, Sanderlend u gostima (5:1) i Blekburn kod kuće (3:1), kojima je, čini se, prebrinuo strepnje kad je o opstanku reč, jer deset kola pre kraja ima velikih 14 bodova prednosti nad tri tima koja zauzimaju pozicije koje vode u Ligu 1 - Blekburn, Hadersfild i Vigan, svi imaju po 32.

Midlzbro je ove sezone sa 64 gola druga najefikasnija ekipa Čempionšipa, iza lidera Barnlija koji je postigao 71. Najbolji strelac tima je ujedno i najubojitiji fudbaler u ligi, Čuba Akpo. Nekadašnji omladinac Arsenala postigao je 22 gola u Čempionšipu iako nije najistureniji igrač u formaciji Midlzbroa.

Akpo je glavni kandidat da postigne prvi gol na utakmici koji će ujedno biti 1000. postignut na "Riversajdu" otkad je stadion otvoren 1995. godine.

U prvom delu sezone Stouk i Midlzbro igrali su 2:2, prošlog avgusta, dok je poslednji susret na Riversajdu pre nešto manje od godinu dana, završen pobedom domaćina od 3:1.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)