POBEDA ZA ROĐENDAN: Crvenoj zvezdi pun stadion dodatan vetar u leđa

N.P.

12. 03. 2023. u 08:46 >> 08:46

FUDBALERI Novog Pazara gostuju aktuelnom šampionu u meču 26. kola nacionalnog šampionata.

ПОБЕДА ЗА РОЂЕНДАН: Црвеној звезди пун стадион додатан ветар у леђа

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na liderskoj poziciji Superlige Srbije sa 69 osvojenih bodova. Crveno-beli su ostvarili 22 pobede i tri remija uz gol-razliku 65:9. U prethodne dve utakmice u prvenstvu svakako najvažniji trijumf za aktuelnog šampiona je u večitom derbiju protiv Partizana 1:0. Nakon toga izabranici Miloša Milojevića su savladali TSC u Bačkoj Topoli sa 2:1, zahvaljujući golovima centarfora Aleksandra Pešića, što je domaćinu peta uzastopna pobeda u prvenstvu.

Novi Pazar zauzima peto mesto na tabeli sa 44 boda, pet manje od četvoroplasiranog TSC-a. Ekipa koju sa trenerske pozicije predvodi Aleksandar Stanković je ostvarila 13 pobeda, pet puta odigrala nerešeno i doživela sedam poraza, uz gol razliku 33:22. U prethodnom kolu plavi su savladali na svom terenu kragujevački Radnički sa 1:0, a gol odluke je postigao Andrija Majdevac.

Ekipa sa Jošanice  je donekle promenila sastav u odnosu na jesen, ali je i sačuvala okosnicu tima. Klub su napustili kapiten Stefan Lončar i Sead Islamović, ali je bilo i pojačanja za ekipu iz Pazara. Na golu je standardan Filip Kljajić, a defanzivnu četvorku ispred čine desni bek Periša Pešukić, tandem štopera Slobodan Rubežić i Milan Joksimović, dok je levi spoljni Filip Jović. Kao tandem centralnih vezista prednjače Samir Radovac i mladi Miljan Momčilović. Po bokovima dejstvuju Mitar Ergelaš i Miloš Mijić kao najbolji asistent ekipe.

Poslednji duel između Crvene zvezde i Novog Pazara je odigran u oktobru prethodne godine. Crveno-beli su odneli pobedu sa 2:1. Strelci za četu Miloša Milojevića su bili Milan Rodić i Aleksandar Pešić. U današnjem okršaju na stadionu "Rajko Mitić" nas očekuje pravi spektakl, jer aktuelni šampion Srbije slavi svoj 78. rođendan i ulaz za sve navijače biće besplatan.

Domaćinu će pun stadion biće dodatan vetar u leđa. Crvena Zvezda ima ogromnih 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i pitanje novog-starog šampiona je već rešeno. Kvota na kec je prilično niska i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)