IZNENAĐENJA SU NJIHOVA SPECIJALNOST! Partizanov dželat ima težak ispit protiv kluba sa Azurne obale

N.P.

09. 03. 2023. u 09:56

FUDBALERI Šerifa dočekuju Nicu u prvom meču osmine finala Lige konferencija.

ИЗНЕНАЂЕЊА СУ ЊИХОВА СПЕЦИЈАЛНОСТ! Партизанов џелат има тежак испит против клуба са Азурне обале

FOTO: Tanjug/AP

Moldavski predstavnik je u prethodnoj rundi izbacio Partizan nakon dvomeča ukupnim rezultatom 3:2. Iako su crno-beli u prvoj utakmici imali prednost od jednog gola, u revanšu u Humskoj nakon jako blede partije su morali da se oproste od Evrope. Ekipi Šerifa drugi deo prvenstva još uvek nije počeo. U svom poslednjem nastupu za vikend gigant iz Tiraspolja je savladao Dačiju u četvrtfinalu Kupa, rezultatom 3:0. Domaćin je prvi deo sezone završio na prvom mestu sa 33 boda, i u nedelju počinje odbranu titule. Puleni italijanskog trenera Roberta Bordina su sedam puta uzastopno prvaci Moldavije, do sada ukupno imaju fantastičnih dvadeset trofeja namenjenih prvaku države za samo 26 godina postojanja..

Fudbaleri Nice su u grupnoj fazi Lige konferencija zauzeli prvu poziciju u grupi "D". Nakon šest odigranih kola klub sa Azurne obale je imao dve pobede, tri remija i jedan poraz. Gosti su u odličnoj formi u francuskoj Ligi 1, nemaju poraz na prethodnih devet utakmica. Izabranici Didije Digara trenutno zauzimaju sedmu poziciju u šampionatu uz 42 sakupljena boda. 

Domaćinu će biti otežavajuća okolnost jer u večerašnjem okršaju u Moldaviji neće igrati pred svojim navijačima u Tiraspolju već na stadionu najvećeg rivala Zimbrua iz Kišinjeva. S obzirom na to da je ovo prvi međusobni duel, predlažemo da odigrate duplu šansu na Nicu uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu