''VUKOVI'' SU U DOBROM RITMU': Sasuolo je preblizu opasne zone

M.T.

25. 02. 2023. u 19:24 >> 19:25

TRI boda razdvajaju ove klubove.

ВУКОВИ СУ У ДОБРОМ РИТМУ: Сасуоло је преблизу опасне зоне

FOTO: EPA

Fudbaleri Lećea podigli su formu u poslednjih nekoliko utakmica i probaće da to iskoriste na večerašnjem meču protiv Sasuola kojeg će dočekati od 20.45 na stadionu ''Via del mare'' u okviru 24. kola Serije A.

Domaćin je prošle sezone uspeo da se izbori za povratak u Seriju A i posle više od pola sezone ne stoji uopšte loše. Tim sa juga Italije je posle dva uzastopna poraza uspeo u prethodna tri kola od mogućih devet da osvoji sedam bodova. Posle remija sa Romom, Leće je odigralo još jednu dobru utakmicu i prethodnog vikenda savladalo Atalantu sa 2:1 u Bergamu.

''Vukovi'' su zahvaljujući tim rezultatima stigli do 13. pozicije na tabeli sa osvojenih 27 bodova i deluje da su blizu toga da prebrinu brige oko opstanka u Seriji A. ''Žuto-crveni'' su udaljeni deset bodova od Verone, prve ekipe koja se nalazi ispod crte, tako da budućnost za ekipu Marka Baronije izgleda prilično dobro.

Sasuolo ne izgleda sjajno i ovo bi mogla da bude praktično najlošija sezona za ''neroverde'' od ulaska u Seriju A. Prošle sezone je Alesio Dionizi uspeo da zauzme 11. mesto sa ekipom, ali u ovoj ne uspeva da nadogradi taj rezultat.

Posle tri uzastopna poraza na startu 2023. godine, Sasuolo je uspeo da veže četiri meča u kojem nije izgubio ostvarivši po dve pobede i remija, da bi prošlog vikenda tačku na tu seriju stavio Napoli trijumfom od 2:0. Dionizijeva ekipa je trenutno na 15. mestu sa 24 boda, tri manje od Lećea i bliže zoni ispadanja od današnjeg provinika. Ipak, nije sve izgubljeno za gosta jer ima sedam bodova više od Verone.

Samjuel Umtiti je propustio meč protiv Atalante zbog povrede, ali postoji šansa da igrač na pozajmici iz Barselone bude danas na terenu. Protiv Atalante zbog odrađivanja suspenzije nije bilo u timu Hoana Gonzalesa, ali se on vraća u ekipu za večerašnji meč, ali neće biti Frederika di Frančeska koji je dobio peti žuti karton i njega će menjati Lamek Banda.

Trener Sasuola, Alesio Dionizi, mogao bi da se odluči za za jednu promenu na sredini terena, a to je da Pedro Obiang zameni Maksima Lopeza. Napad ''neroverda'' će biti oslabljen na ovom meču pošto Arman Lorijen neće igrati jer je protiv Napolija zaradio peti žuti karton.

Sasuolo je u prvom meču ove sezone između ovih timova uspeo da dođe do minimalne pobede i to je bio drugi trijumf za ''neroverde'' na pet odigranih utakmica između dva kluba. Tri meča su završena nerešenim rezultatom, a Leće nikad nije uspeo da pobedi današnjeg protivnika.

NAŠ TIP: |1-3 ||1-3 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)