GOLEADA NA ''MEVA ARENI'': Domaćin u odličnoj formi

V.M.

24. 02. 2023. u 15:47 >> 15:47

MAJNC dočekuje Borusiju Menhengladbah na otvaranju 22. kola Bundeslige.

ГОЛЕАДА НА МЕВА АРЕНИ: Домаћин у одличној форми

Foto: AP

Domaćin je u veoma dobrom ritmu, ostvario je dve uzastopne pobede i nada se još jednom pozitivnom rezultatu pred svojim navijačima na ''MEVA areni''. Borusija je takođe slavila u prošlom kolu kada je iznenadila sve i porazila Bajern Minhen rezultatom 3:2. Na poslednjih pet duela ovih timova čak četiri puta su oba tima postigla po pogodak tako da se očekuje nova goleada večeras.

Majnc igra dosta dobro u drugom delu sezone. Slavio je na tri od prethodna četiri duela i trenutno je deveti na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Prošle nedelje je u gostima bio bolji od Bajera iz Leverkuzena sa 2:3. Gost igra otvoren fudbal što i govori njegova gol razlika nakon 21. kola, 33:34. Izabranici Boa Svensona su slabo igrali kod kuće u prvoj polusezoni, ali su trijumfovali na poslednja dva meča na ''MEVA areni''.

Borusija pruža promenljive partije u nastavku prvenstva. Na minulih pet ligaških duela ostvarila je dve pobede, doživela isto toliko poraza i odigrala remi sa Šalkeom. Gost je u prošlom kolu ponovo pokazao da je možda i jedina ekipa u Bundesligi koja se ne plaši Bajerna kojeg je ponovo porazio na ''Borusija-parku''. Najbolji igrač bivšeg prvaka Nemačke je gorostasni napadač Markus Tiram. Sin bivšeg svetskog prvaka Lilijana Tirama igra odlično ove sezone i postigao je 11 golova za sada i podelio tri asistencije. Bivšem igraču Gengana ističe ugovor na leto i velikani poput PSŽ-a, Juvea i ostalih će se po pisanju evropskih medija boriti za njega.

Na poslednjih pet duela ovih timova viđena su čak tri remija uz po trijumf na obe strane. Na prvom međusobnom duelu ove sezone na ''Borusija-parku'' slavio je Majnc rezultatom 0:1.

Domaćin nema većih problema sa izostancima i jedini na kojeg Bo Svenson neće moći da računa je Burkard.

Menhenlgadbah će na večerašnjem duelu biti bez Jantškea, Olšovskog i Julijan Vajgla.

Ova dva tima vole da igraju na golove i verujemo da će to i danas biti slučaj na ''MEVA areni''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDO ZGADIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu