EKIPA SRPSKOG REPREZENTATIVCA JE PODIGLA FORMU: Klub iz grada ljubavi je neporažen na prethodne tri utakmice kod kuće

V.M.

13. 02. 2023. u 07:46

VERONA dočekuje Salernitanu od 18.30 u obračunu ekipa iz donjeg doma Serije A.

ЕКИПА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ЈЕ ПОДИГЛА ФОРМУ: Клуб из града љубави је непоражен на претходне три утакмице код куће

Foto: Profimedia

Domaćin je znatno podigao formu u drugom delu sezonu, jedno vreme je bio na samom dnu tabele ali je na poslednjih pet mečeva ostvario dve pobede uz isto toliko remija i poraz i polako se približava izlasku iz zone ispadanja. Salernitana pruža dosta slabe partije u poslednje vreme, nakon što je prekinula niz loših igara trijumfom protiv Lećea, doživela je novi poraz od strane Juventusa koji ju je predvođen Dušanom Vlahovićem savladao sa 0:3.

''Žuto-plavi'' trenutno zauzimaju 18. poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova, što je pet manje od Specije koja je prvi tim iznad crte. Prošlog vikenda Verona je podelila bodove sa Lacijom na ''Bentegodiju" rezultatom 1:1. Novu asistenciju na tom meču upisao je Darko Lazović. Srpski reprezentativac je u sjajnoj formi nakon pauze i postigao je tri gola uz dve asistencije u drugom delu sezone. Domaćin danas ima odličnu priliku da upiše nova tri boda i dodatno se približi izlasku iz zone ispadanja.

Gost se nalazi na 16. mestu tabele Serije A, nakon 21 odigrane utakmice pokupio je 21 bod i lošim igrama u nastavku prvenstva značajno je pao na tabeli. Veliki problem za Salernitanu je veoma slaba odbrana, tim sa jugoistoka Italije je u dosadašnjem toku takmičenja primio čak 41 gol što je ubedljivo najviše u Seriji A. Izabranici Davidea Nikole su na deset gostovanja ove sezone osvojili devet poena.

Na poslednjih pet duela ovih ekipa viđene su tri pobede Salernitane uz remi i trijumf Verone.

Očekujemo jednu ujednačenu utakmicu, ali verujemo da će dobra forma ''žuto-plavih'' presuditi i da će tri boda ostati u gradu ljubavi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina