BARSA JE VEZALA DESET POBEDA U SVIM TAKMIČENJIMA! Može li njen bivši trener da je zaustavi?

V.M.

12. 02. 2023. u 10:07

VILjAREAL dočekuje katalonskog giganta u derbiju kola na ''Keramici''.

БАРСА ЈЕ ВЕЗАЛА ДЕСЕТ ПОБЕДА У СВИМ ТАКМИЧЕЊИМА! Може ли њен бивши тренер да је заустави?

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin je nakon odličnog otvaranja drugog dela prvenstva doživeo dva uzastopna poraza i pokušaće pred svojim navijačima da osvoji barem bod protiv lidera La Lige. Što se tiče Barse, Ćavi je naštelovao mašineriju koja ne prestaje da melje. Katalonci su ubedljivo prvi na tabeli sa plus osam u odnosu na drugoplasirani Real i danas imaju priliku da tu razliku povećaju na dvocifreni broj.

Na poslednjih pet ligaških utakmica Viljareal je upisao dve pobede, isto toliko poraza i remi. U prošlom kolu šokantno je izgubio od Elčea koji tavori na samom dnu tabele rezultatom 3:1. Trenutno je šest na tabeli sa 31. osvojenih bodom i gol-razlikom 22:17. Nakon odlaska Unaja Emerija u Englesku, ekipu je krajem prve polusezone preuzeo Kike Setjen koji radi veoma solidan posao. Iskusni španski stručnjak je nesupešno vodio Barselonu 2020. godine, proveo je samo sedam meseci na njenoj klupi a najviše se pamti po katastrofalnom porazu od Bajerna 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Gost igra fenomenalno ove sezone i sigurno korača ka tituli. Barsa je prva na tabeli sa 53 osvojena boda od mogućih 60. U prošlom kolu rutinski je savladala Sevilju sa 3:0. Ove sezone je već osvojila jedan trofej kada je u finalu špnanskog Superkupa bila bolja od Real Madrida rezultatom 3:1. Katalonci se takođe takmiče u Ligi Evrope i Kupu kralja, tako da će voditi bitke na četiri fronta u nastavku sezone. ''Blaugrana'' pruža fenomenalne partije na gostovanjima u dosadašnjem toku La lige, na deset utakmica van ''Nou kampa'' pokupila je impresivnih 27 poena i najbolji je gost lige.

Ova dva tima su se već ukrstila koplja u desetom kolu kada je Barselona bez većih problema slavila sa 3:0.

Domaćin će na ovom meču biti bez Džeksona, Lo Selsa, Morena i Pedraze.

Ćavi ne može da računa na kapitena Buskeca i Usmana Dembelea.

Očekujemo da Barsa nastavi sjajan niz i osvoji nova tri boda na neugodnom gostovanju ''žutoj podmornici''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)