"OVNOVI" SVE BLIŽI VODEĆIMA: Domaćin želi prvi trijumf u Novoj godini

N.P.

02. 01. 2023. u 10:59

TIM Akringtona gostuje Derbi kauntiju u meču 25. kola engleske Lige 1.

ОВНОВИ СВЕ БЛИЖИ ВОДЕЋИМА: Домаћин жели први тријумф у Новој години

Profimedia

Izabranici Pola Vorna nemaju poraz na prethodnih pet utakmica u prvenstvu. Popularni "ovnovi" su ostvarili tri remija i dve pobede. Poslednju pre samo tri dana nad Kembridž junajtedom na domaćem terenu minimalnim rezultatom. Dobre partije su ekipu Derbi kauntija popele na peto mesto na tabeli sa 38 osvojenih bodova.

Fudbaleri Akringtona su u prošlom kolu izgubili na gostovanju Morkambu 2:0. To je timu iz Lankašira ukupno deseti kiks od početka sezone. Četa Džona Kolmana se nalazi na 20. poziciji engleske Lige 1 uz 22 sakupljena boda i ostvarenom gol-razlikom 21:34.

Na minula dva međusobna duela između Derbija i Akringtona domaćin je slavio ukupnim rezultatom 4:0. "Ovnovi" žele da svojim navijačima na "Prajd parku" poklone prvi trijumf u Novoj godini, tako da predlažemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)