TEN HAG JE NAŠTELOVAO EKIPU: "Đavoli" će pojesti "trešnjice"?

V.M.

03. 01. 2023. u 10:35

JUNAJTED dočekuje Bornmut na ''Old trafordu''.

ТЕН ХАГ ЈЕ НАШТЕЛОВАО ЕКИПУ: Ђаволи ће појести трешњице?

FOTO: AP

Nakon slabog početka sezone, Erik ten Hag je konsolidovao ekipu koja igra veoma dobro. Domaćin je vezao tri trijumfa u Premijer ligi i večeras ima lepu priliku za četvrtu uzastopnu pobedu. Gost je u lošoj formi ali se nalazi iznad zone ispadanja i ispunjava cilj opstanka u elitnom rangu.

Nakon Svetskog prvenstva i odlaska Kristijana Ronalda, Mančester beleži odlične rezulate. Pre pauze je savladao Fulam, a nakon nje je trijumfovao u duelima sa Notingem forestom i Vulverhemptonom. Delovalo je da će teško doći do tri boda protiv Vulvsa, ali je Markus Rašford ušao u igru sredinom drugog poluvremena, postigao pogodak i doneo važna tri boda svom timu. ''Crveni đavoli'' su trenutno četvrti na tabeli sa 32 osvojena boda. Igraju dosta dobro kod kuće, na sedam utakmica na ''Teatru snova'' upisali su pet trijumfa, remi i poraz. Junajted takođe nastupa i u Ligi Evrope, gde je zauzeo drugo mesto u grupi ''E'' i u poslastici za fudbalske fanove širom sveta ukrstiće koplja sa Barselonom.

Gost je u slaboj formi, doživeo je čak šest poraza u prethodnih sedam utakmica uz pobedu protiv Evertona. Beležio je dobre rezultate u septembru i početkom oktobra, koji ga i dalje drže iznad zone ispadanja. U dva kola nakon pauze savladali su ga Čelsi i Kristal palas sa po 2:0. Bornmut se ove godine vratio u Premijer ligu i grčevito će se boriti za opstanak u njoj. Početkom sezone vodio ga je Skot Parker koji je napustio klub nakon rasprave sa upravom, zamenio ga je Gari Onil koji je bio postavljen kao privremeni menadžer, ali je nakon dobrih rezultata dobio ugovor na 18 meseci.

Što se tiče međusobnih susreta, tu prednost ima domaćin koji je slavio četiri puta u prethodnih pet utakmica između ovih timova uz jedan trijumf gosta.

Junajted će na ovom meču biti bez Tuanzebea i Sanča, dok su pod znakom pitanja Dalot, Martinez i Mektominej.

Onil ne može da računa na Bruksa i Neta, a upitni su nastupi Bilinga, Frederiksa, Stanislasa i Tavernijea.

Očekujemo da Mančester nastavi sa dobrim igrama i da pobedom zacementira svoje mesto u samom vrhu tabele Premijer lige.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu