KLACKALICA U TURSKOJ: Galata se pobedom vraća na vrh

V.M.

29. 12. 2022. u 09:02

SIVASPOR dočekuje razigranu ekipu iz prestonice danas od 15 časova.

КЛАЦКАЛИЦА У ТУРСКОЈ: Галата се победом враћа на врх

Profimedia

Domaćin se nalazi u zoni ispadanja. Veoma je loše igrao na početku sezone, ali je u poslednja dva kola odigrao remi sa Umranijesporom i pobedio je Kasimpašu u gostima prošle nedelje rezultatom 1:2. Trenutno ima 14 bodova, samo bod manje od upravo Kasimpaše koja je prvi tim iznad opasne zone.

Što se tiče Galate, ona je drugoplasirana, ali pobedom na ovom meču bi se vratila na prvo mesto. Zaostaje dva boda za Fenerom uz meč manje. Zaista prava klackalica u Superligi, kako jedan od ova dva tima pobedi popne se na čelo tabele sve dok drugi ne uzvrati sa tri boda i svrgne ga sa vrha. Gost je u sjajnoj formi i vezao je četiri trijumfa u prvenstvu. Prošle nedelje je u lokalnom derbiju bio bolji od Istanbulspora sa 2:1. Izabranici Okana Buruka igraju solidno na svom terenu ove sezone, upisali su četiri pobede uz remi i poraz na ''Nef stadionu''.

Što se tiče međusobnih susreta, zanimljivo je da prednost ima domaćin. Sivas je slavio dva puta u prethodnih pet duela, viđeno je isto toliko nerešenih utakmica uz samo jedan trijumf Galatasaraja.

Galata je u formi i očekujemo da odnese sva tri boda sa neugodnog gostovanja.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)