TEŠKA SITUACIJA MOŽE DA POSTANE JOŠ GORA: Raspoložene "oštrice" stižu na ''Blumfild Roud''

M.T.

29. 12. 2022. u 16:11 >> 16:11

DOMAĆIN sedam kola ne zna za pobedu.

ТЕШКА СИТУАЦИЈА МОЖЕ ДА ПОСТАНЕ ЈОШ ГОРА: Расположене оштрице стижу на Блумфилд Роуд

Foto: Profimedia

U potpuno suprotnim raspoloženjima Blekpul i Šefild junajted dočekuju međusobni duel koji se večeras od 21.15 igra na stadionu ''Blumfil Roud'' u okviru 25. kola Čempionšipa.

Blekpul nalazi se u veoma nezavidnoj situaciji pošto je u crnoj seriji od sedam mečeva bez pobede. Za to vreme Blekpul je nanizao četiri poraza, a zatim uspeo da na tri uzastopna meča stigne do remija, ali nije to donelo mnogo boljitka pošto je ekipa menadžera Majkla Epltona trenutno u zoni ispadanja na 22. poziciji sa 24 osvojena boda.

Poslednji put Blekpul je uspeo da upiše trijumf pre gotovo dva meseca, krajem oktobra kada je savladao Koventri. Od tada je malo šta polazilo za rukom ekipi koja će morati što pre da se trgne ako želi da se zadrži u Čempionšipu.

U Šefildu tih problema nemaju. Ekipa je u konstantnoj poteri za Barnlijem za prvu poziciju u Čempionšipu i u odličnoj je formi. U poslednjih osam kola Šefild junajted je ostvario sedam pobeda i samo jedan poraz i trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 47 bodova, tri manje od vodećeg Barnlija.

Pauza zbog Mundijala u Kataru nije uspavala Šefild koji je u prethodna tri kola ostvario sve tri pobede, a u prošlom kolu je savladao Koventri sa 3:1. Šefild čak i ne mora da prestigne Barnli na tabeli pošto su oba tima na pozicijama koje automatski donose plasman u Premijer ligu, a Šefild trećeplasiranom Blekburnu beži osam bodova i treba da se pobrine da sačuva tu prednost.

Menadžer Blekpula Majkl Eplton ima velikih problema zbog povređenih igrača pošto nema na raspolaganju Džordana Gabrijela, Kevina Stjuarta, Luisa Fjorinija, Kešija Andersona, Lijama Bridkata i Tea Korbeanua, dok Džordan Tornilej neće igrati zbog crvenog kartona dobijenog protiv Hala. Ovakva situacija pravi velike probleme na sredini terena pa će ponovo veliki teret pasti na Sonija Kerija i Čarlija Patina. Ni Šefild junajted nije bez svojih problema pošto menadžer Pol Hekinbotom ne može da računa na povređene Džeka Robinsona, Džeka O‘Konela, Rijana Brustera i Rajsa Norington-Dejvisa, dok će štoper Džon Egan preskočiti ovaj duel zbog crvenog kartona dobijenog protiv Koventrija.

Dueli ova dva tima su poslednjih godina često završavani remijem, pa je tako pet od poslednjih deset mečeva ovih timova okončano nerešenim rezultatom. Šefild junajted je u tom periodu uspeo da dođe do tri pobede, dok Blekpul ima jednu pobedu manje.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,53)

VREDI PROBATI: 2&2+ (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu