FENJERAŠ BEZ ŠANSE U ALBASETEU: Ibica glavni kandidat za ispadanje

N.P.

18. 12. 2022. u 10:25

KLUB sa Baleara gostuje pulenima Rubena Albesa u okviru 21. kola španske Segunde.

ФЕЊЕРАШ БЕЗ ШАНСЕ У АЛБАСЕТЕУ: Ибица  главни кандидат за испадање

Profimedia

Ekipa Albasetea je posle hrabrog remija bez golova protiv Saragose pred svojim navijačima, ostvarila fantastičnu pobedu proteklog vikenda na gostovanju Las Palmasu 2:1. Puleni Rubena Albesa se trenutno nalaze na na devetem mesto na tabeli sa 29 osvojenih bodova.

Fudbaleri Ibice su se trgnuli u prethodna dva meča u šampionatu. "Nebeskoplavi" su uspeli da pobede na strani Rasing Santander minimalnim rezultatom i u prošlom kolu kod kuće odigraju nerešeno sa Malagom 1:1. Međutim klub sa Balerara je i dalje glavni kandidat za ispadanje, pošto je zakovan za dno Segunde uz svega 16 sakupljenih bodova posle 20 odigranih susreta.

Domaćin ima razlog više za trijumf protiv današnjeg rivala, zato što je u minulom međusobnom duelu između dva tima izgubio rezultatom 2:1. Kvota na čist kec je veoma dobra i savetujemo vam da odigrate.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)