VLADAN MILOJEVIĆ I APOEL NAPADAJU PRVO MESTO: Okršaj lidera kiparskog prvenstva

V.M.

09. 12. 2022. u 10:33

APOEL ima sedam vezanih pobeda.

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ И АПОЕЛ НАПАДАЈУ ПРВО МЕСТО: Окршај лидера кипарског првенства

IMPERATIV Vladan Milojević/FOTO: M. Vukadinović

Sjajan duel očekuje nas od 18 časova. Pafos je trenutno prvi sa 31 osvojenim bodom, dok drugoplasirani APOEL ima poen manje.

Pafos igra odlično ove sezone, nakon 13 odigranih kola i dalje ne znaju za poraz. U poslednja tri kola imaju pobedu protiv Anortozisa, nakon koje su remizirali sa Arisom iz Limasola i Olimpijakosom iz Nikozije.

Na taj način su ispustili prednost na tabeli i sada će morati da odbrane svoj teren ako žele da ostanu lideri. Imaju pet pobeda na ''Stelios Kirikidis stadionu'' uz jedan remi.

Nakon slabijeg otvaranja prvenstva, Sofronis Avgustis je napustio ekipu, a njegovo mesto zauzeo je bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević. APOEL se preporodio od tog trenutka i vezao je sedam uzastopnih pobeda.

Prošle nedelje su trijumfom protiv Nea Salamisa iskoristili kiks Pafosa, prišli im na bod zaostatka i sada su u prilici da osmom vezanom pobedom preuzmu prvu poziciju na tabeli.

Ove dve ekipe su se već susrele u prvom kolu, Pafos je poveo pogotkom Žaira, ali je Sušić poravnao rezultat u završnici meča. U tri meča pre ovosezonskog potpuno su ujednačeni, oba tima su slavila po jednom uz nerešen rezultat.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,48) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!