"ČARAPANI" SE NADAJU BODOVIMA: "Brđani" tri utakmice bez trijumfa

N.P.

04. 11. 2022. u 10:50

VEČERAS u 20.00 na "Stadionu pod Bagdalom" sastaju se Napredak i Čukarički u okviru 18. kola nacionalnog šampionata.

ЧАРАПАНИ СЕ НАДАЈУ БОДОВИМА: Брђани три утакмице без тријумфа

FOTO: M. Vukadinović

Kruševljani su nakon dva vezana poraza u prvenstvu, od Partizana u Humskoj 1:0 i Vojvodine na domaćem terenu 2:0, odigrali remi bez golova "na krovu" protiv Voždovca.

Obe ekipe su krenule oprezno i sa malom dozom rezerve, a prvu priliku za gol su imali domaći preko Neškovića u 13. minutu, a on je bio neprecizan sa samo pet metara. "Čarapani" su uzvratili u 20. minutu, ali je šut Vukajlovića završio u naručju dobro postavljenog Katića. Loše je počelo drugo poluvreme po Voždovac, nakon samo tridesetak sekundi igre u nastavku Milović je dobio drugi žuti karton, odnosno zaradio isključenje. "Zmajevi" su se sa igračem manje povukli u defanzivu i čestim prekršajima sekli igru gostiju. Napredak je prvi put ugrozio gol Voždovca u 55. minutu, Mićin je šutirao snažno sa oko 22 metra, a Katić je ponovo bio siguran. Kada se ušlo u poslednji kvartal utakmice "zmajevi" su se oslobodili pritiska i počeli češće da prelaze na protivničku polovinu. Igrao se 71. minut kada se iza leđa odbrane u iznenadnoj prilici jedan na jedan našao Pantović, a golman Napretka Petrić mu je skratio ugao i odbranio šut. Voždovac je požrtvovanom igrom uspeo da nadomesti brojčani deficit, a malo je nedostajalo da osvoji i čitav plen. Ekipa Dušana Đokića nakom 17 odigranih susreta zauzima 10. poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 15:19.

Fudbaleri Čukaričkog remizirali su na svom terenu sa Novim Pazarom 2:2, u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Gosti sa Jošanice poveli su golom Miloša Mijića već u šestom minutu, a "brđani" su na izjednačenje čekali do 40. minuta kada je pogodio Đorđe Ivanović. Posle samo tri minuta igre u nastavku je dosuđen penal za domaćine, a u gol ga je pretvorio kapiten Marko Docić. Ipak, pobedu Čukaričkom ukrao je Mijić u 79. minutu, takođe iz penala. Fudbaleri Dušana Kerkeza trenutno zauzimaju 4. mesto u Super ligi Srbije sa 31 osvojenim bodom.

U minulom međusobnom duelu dva kluba koji je odigran 24. jula ove godine "čarapani" su izgubili od "Čuke" minimalnim rezultatom. Jedini strelac za ekipu sa Banovog brda bio je Đorđe Ivanović u 43. minutu susreta. Očekuje nas svakako zanimljiv i neizvestan duel na "Stadionu pod Bagdalom", pogotovo što na klupi domaćina sedi bivši trener "brđana" Đokić i sigurno da odlično poznaje mane i vrline gostiju iz prestonice.

Blagu prednost dajemo ekipi iz Beograda i predlažemo da pokušate sa duplom šansom na Čukarički uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna