"PARNI VALJAK" JE UBACIO U VIŠU BRZINU: Može li Žoc zaustaviti "ludog" Amerikanca?

M.M.

24. 10. 2022. u 11:34

KOŠARKAŠI Mornara sastaće se sa Partizanom u okviru četvrtog kola regionalne ABA lige. Utakmica će se igrati u sportskoj dvorani "Topolica" u Baru sa početkom u 21.00.

ПАРНИ ВАЉАК ЈЕ УБАЦИО У ВИШУ БРЗИНУ: Може ли Жоц зауставити лудог Американца?

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su konačno ostvarili prvi trijumf na evrosceni. Nakon poraza od Albe, Baskonije i Milana, u "Štark" areni je pao Virtus iz Bolonje.

U Berlinu izabranici Željka Obradovića nisu imali šta da traže, ali su zato u Španiji i protiv "manekena" u Beogradu "prokockali" rezultat.

Delovalo je kao da je to poljuljalo igrače, ali odnos u utakmici protiv popularnog "Kindera" je dokazao da nije.

Pred prepunom halom igrači Partizana su održali čas košarke Skariolovim pulenima.

Džejms Naneli je pružio sjajnu partiju, ubacio je 20 poena, dok su ga pratili Danilo Anđušić i Matijas Lesor sa po 14. Dvocifreni su bili još Jam Madar (11) i Kevin Panter (10). Jedini koji se nije upisao u listu strelaca bio je Uroš Trifunović koji je na terenu proveo nešto više od 4 minuta, dok Gregor Glas nije ni ulazio u igru.

Sa druge strane, u protivničkom taboru niko niko nije imao zapaženo izdanje, a nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić za 11 minuta nije uspeo da postigne koš.

Sa druge strane crnogorski predstavnik je na skoru 2-1, a ono što je najviše privuklo pažnju javnosti su partije ovosezonskog pojačanja Derona Rasela.

Amerikanac za sada u proseku ubacuje 41 poen, a najbolju partiju je pružio protiv Zadra kada im je "spakovao" 47 koševa.

Momak iz Filadelfije uzima preveliki broj šuteva i ostaje da se vidi kako će to uticati na ekipu, primera radi, u prva tri meča uputio je čak 49 šuteva iza linije 6,75.

Možda je baš ovaj duel sa "parnim valjkom" pravi ispit za 180 cm visokog plejmejkera. Partizan je evroligaška ekipa i staviće protivnika na veliko iskušenje.

Verujemo da će domaćin ipak pretrpeti poraz.

NAŠ TIP: 2-2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)