POSRNULI VELIKAN SANJA IZNENAĐENJE: Roze probudio "bikove"

V.D.

18. 10. 2022. u 13:30

VEČERAS od 18 časova u 1/16 finala Kupa Nemačke gledaćemo okršaj između Lajpciga i Hamburgera.

ПОСРНУЛИ ВЕЛИКАН САЊА ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Розе пробудио бикове

Foto: Profimedia

Ekipa Lajpciga je slabije nego što se očekivalo krenula u ovu sezonu, a cenu toga je platio trener Domeniko Tedesko. Na njegovo mesto došao je bivši trener Borusije Dortmund Marko Roze koji je slobodno možemo reći probudio ekipu. 

Na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima "bikovi" su slavili četiri puta uz jedan remi protiv Majnca u prvenstvu. Trenutno se nalaze na desetoj poziciji u Bundesligi sa 15 osvojenih bodova, osam manje od lidera Union Berlina. Što se tiče Lige šampiona, tu se nalaze na poziciji broj dva sa šest osvojenih bodova i u naredna dva kola će se boriti sa Šahtjorom za prolaz u nokaut fazu takmičenja.

Sa druge strane, gosti iz Hamburga već petu sezonu nisu članovi elite, a povratak u Bundesligu im uvek za dlaku izmakne. Trenutno se nalaze na trećoj poziciji u "cvajti" sa dva boda manje od lidera Darmštata. 

Za vikend su doživeli težak poraz od gradskog rivala Sent Paulija koji je slavio sa 3:0.

Poslednji međusobni susret ove dve ekipe su imale u istom ovom takmičenju u sezoni 2018/2019. kada je u gostima lako slavio Lajpcig sa 3:1. Što se tiče Bundeslige, tu su se sastali četiri puta do ispadanja HSV-a u "cvajtu". "Bikovi" su slavili dva puta, dok je ekipa sa severa Nemačke upisala jedan trijumf.

Verujemo da će i danas scenario biti isti kao i pre tri godine i da će ekipa trenera Rozea slaviti.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)