"ORLOVI" LETE KA VRHU TABELE: Mogu li "zeleni" da zaustave šampiona?

N.P.

17. 10. 2022. u 09:08

FUDBALERI Beroea dočekuju Ludogorec u okviru 14. kola bugarske Prve lige.

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ВРХУ ТАБЕЛЕ: Могу ли зелени да зауставе шампиона?

Profimedia

Popularni "orlovi" su prošle nedelje savladali u derbiju CSKA iz Sofije, na čijoj klupi sedi legenda Partizana Saša Ilić rezultatom 2:1. To je pulenima Antea Šimundže ukupno osmi trijumf od početka prvenstva. Ekipa Ludogoreca zauzima 3. mesto na tabeli sa 26 bodova, ali ima i tri meča manje u odnosu na druge rivale. 


Tim Beroea nema pobedu na prethodne dve utakmice u šampionatu. "Zeleni" su u svom poslednjem nastupu odigrali remi bez golova na gostovanju Pirinu iz Blagoevgrada.

Izabranici Nikolaja Kirova se nalaze na 11. poziciji Prve lige uz 12 sakupljenih bodova i gol-razlikom 11:22. Aktuelni šampion je savladao klub iz Stare Zagore na svakom od prethodnih pet međusobnih duela.

Gigant iz Razgrada je apsolutni favorit u večerašnjem okršaju, tako da savetujemo da odigrate čistu dvojku. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom. 


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,53) 

ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 23)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega