DEKIJEVO VATRENO KRŠTENJE! "Mister" napada Bolonju, da li je Miha pisao "puškice"?

Novosti online

08. 10. 2022. u 09:40 >> 09:40

PRED bivšim trenerom Crvene zvezde je grčevita borba za opstanak.

ДЕКИЈЕВО ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ! Мистер напада Болоњу, да ли је Миха писао пушкице?

Foto: U.C. Sampdoria

Započeo je Dejan Stanković novo poglavlje u trenerskoj karijeri, tamo gde je tokom igračke dostigao vrhunac – u Italiji. Rastao se krajem avgusta sa Crvenom zvezdom, mesec dana vagao šta dalje i na kraju prihvatio izazov Sampdorije. Izazov koji nije nimalo naivan, štaviše, biće srpski strateg na teškom ispitu, jer situacija na "Luiđi Ferarisu" ne obećava. Sampa posle osam utakmica nema pobedu, sa tek dva boda nalazi se na poslednjem mestu i u nastavku mu predstoji grčevita borba za opstanak.

 Popularni "mister" vatreno krštenje na klupi kluba iz Đenove imaće danas od 20.45 na stadionu "Renato Dalara" gde će Bolonja ugostiti njegov novi tim.

- Nisam došao ovde jer klub ima dva boda i poslednji je na tabeli. Došao sam zbog Sampdorije. U Srbiji smo odrasli gledajući Sampdoriju, prvo sa Vujadinom Boškovim, potom sa Sinišom Mihajlovićem i Vladimirom Jugovićem, a na kraju i sa Sinišom na klupi - podsetio je Stanković.

Dekijev pomoćnik u Sampdoriji biće Nenad Sakić, čovek koji je istu ulogu u klubu obavljao dok je trener bio Siniša Mihajlović. Upravo bi Miha mogao da ima veliku ulogu u večerašnjem susretu. Naime, legenda srpskog fudbala je donedavno sedela na klupi Bolonje i nema sumnje da će svom velikom prijatelju proslediti "puškice".

Ni Bolonja nije u sjajnom periodu. "Hrtovi" su prvi iznad opasne zone sa samo šesto bodova, a u minuloj rundi rutinski su poraženi od Juventusa u Torinu sa 3:0.

Iako je na početku delovalo da Juve igra onu dosadnu Algerijevu igru u kojoj drži loptu ali zapravo ne stvara ništa konkretno, Srbi su sprečili sada već mnogo puta viđeno mučenje. Milik je osvojio loptu na centru, Vlahović povukao napred, sačekao Kostića koji se ubacio po levom krilu i dao mu loptu u prostor... A Kragujevčanin je preciznim udarcem iskosa upisao prvenac u belo-crnom dresu i doneo tonu olakšanja na Alijancu. Sve posle toga je išlo lakše...

U 58. minutu je Juve sjajno kontrom od kornera do kornera prelomio pitanje pobednika. Mekenijev centaršut je sleteo na glavu Vlahovića, a srpski predator šutirao slično kao nedavno u Oslu. Onaj šut je Niland skinuo čudesnom paradom, ali ovom večeras Skorupski nije mogao ništa i Dušan je dao peti gol u sezoni. Milik je dobru partiju krunisao volejem za 3:0.

Nije Stanković imao puno vremena za promene i noviteta, ali napredak u igri mora što pre da se vidi. Sampa na svom kontu ima samo dva boda i svaki osvojeni u nastavku sezone biće zlata vredan. Ipak i Bolonja se nešto pita na svom stadionu protiv ekipe sa kojom voli da igra. Naime, "hrtovi" su savladali Samdoriju na svakom od proteklih sedam međusobnih duela.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije