OBRAČUN NA SEVERU ITALIJE: "Lavice" vrebaju "veštice"

N.P.

16. 09. 2022. u 14:16

EKIPA Beneventa gostuje Breši u okviru šestog kola italijanske Serije B.

ОБРАЧУН НА СЕВЕРУ ИТАЛИЈЕ: Лавице вребају вештице

Foto: Profimedia

Domaćin u poslednje vreme igra sjajno vezao je tri uzastopne pobede u prvenstvu, prethodnu u prošlom kolu na gostovanju Modeni (1:3). Fudbaleri Breše se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli sa 12 bodova, isto koliko i lider Ređina koja ima bolju gol-razliku. Benevento je nakon dve vezane pobede u šampionatu izgubio na domaćem terenu od Kaljarija rezultatom 2:0. Popularne "veštice" zauzimaju 10. mesto u Seriji B, uz sedam sakupljenih bodova.  


U prethodnom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pobednika (2:2). Očekujemo novu neizvesnu u zanimljivu utakmicu gde blagu prednost dajemo "lavicama". Predlažemo da odigrate duplu šansu na Brešu uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X0-3 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)