SLAVLJENIK MITAR KREĆE U "SEČU ŠUME"! Fulam stiže u Notingem

M.T.

16. 09. 2022. u 11:29 >> 11:29

FOREST pokušava da izbegne četvrti uzastopni poraz.

СЛАВЉЕНИК МИТАР КРЕЋЕ У СЕЧУ ШУМЕ! Фулам стиже у Нотингем

Foto: EPA

Fudbaleri Notingem Foresta večeras od 21 čas dočekuju na svom ''Siti graundu'' ekipu Fulama u osmom kolu Premijer lige, posle pauze od jednog kola zbog smrti kraljice Elizabete II.

Notingem Forest se posle 23 godine vratio u Premijer ligu, ali za sada je taj povratak u najmanju ruku frustrirajući za navijače i upravu. Ekipa menadžera Stiva Kupera sakupila je tek četiri boda posle šest odigranih kola i ostvarila je samo jednu pobedu protiv Vest Hema minimalnim rezultatom još u drugom kolu. Zbog toga i ne čudi što je Notingem tek na 19. poziciji u Premijer ligi, a u leđa mu gleda jedino Lester koji je još uvek bez trijumfa u aktuelnoj sezoni.

U prethodnom kolu Notingem je poražen od Bornmuta sa 3:2 pred svojim navijačima, a bio je to treći neuspeh u nizu Kuperove ekipe koja će pokušati protiv Fulama, prošlosezonskog znanca iz Čempionšipa, da izbegne četvrti uzastopni poraz u ligi.

Fulam za razliku od Notingema ima sasvim solidan start koji je čak uz malo sreće mogao da bude i bolji. Na krilima sjajnog reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića koji je do sada postigao šest golova, ekipa menadžera Marka Silve ima po dve pobede, poraza i remija i nalazi se na 10. mestu tabele sa osam osvojenih bodova.

Mitrović je bio strelac i u prethodnom kolu kada je Fulam poražen od Totenhema sa 2:1, a nema sumnje da će biti i najveća opasnost po odbranu Notingema koja je u dosadašnjem toku Premijer lige primila 14 golova.

Moramo napomenuti i da je najboljem strelcu u istoriji naše reprezentacije Aleksandru Mitroviću danas rođendan i da mu želimo mnogo golova i uspeha u karijeri!

Stiv Kuper ni protiv Fulama neće moći da računa na Orela Mangalu, Musu Niakatea i Omara Ričardsa, ali su zato svi ostali spremni za duel protiv Kotidžera. Slična je situacija i u Fulamu pošto Marko Silva takođe ne može da računa na trojicu igrača. U timu neće biti Manora Solomona, Harija Vilsona i Entonija Robinsona koji je morao da protiv Totenhema napusti teren već posle pola sata igre zbog povrede.

Ova dva tima su u međusobnim susretima gotovo izjednačena. Fulam je u poslednjih 10 duela protiv Notingema uspeo da pobedi pet puta, dok je Forest ostvario jedan trijumf manje uz jedan meč kojo je završen nerešenim rezultatom. Prošle sezone su oba tima slavila po jednom u duelima u Čempionšipu. Ipak, Fulam deluje mnogo stabilnije i u boljoj formi pa pobeda gostiju predstavlja prilično realan ishod.

NAŠ TIP: UG 1-3 (kvota 1,50)

PREDLOG ZA GOLOVE: Aleksandar Mitrović strelac (kvota 2,2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024