BIVŠI FUDBALER ZVEZDE STIŽE NA "NOU KAMP!" Barsa je apsolutni favorit!

V.D.

07. 09. 2022. u 12:36

VEČERAS od 21 časova Barselona dočekuje Viktoriju Plzen

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ СТИЖЕ НА НОУ КАМП! Барса је апсолутни фаворит!

Foto: Profimedia

Navijači na "Nou kampu" ove sezone gaje malo veće ambicije nego što je to bio slučaj prethodne kada su se njihovi ljubimci oprostili već u grupnoj fazi od elitnog takmičenja i kao trećeplasirana ekipa u grupi završili u Ligi Evrope gde ih je u četvrtfinalu zaustavio osvajač trofeja Ajntraht iz Frankfurta.

Barselona ima dobar start u prvenstvu. Nakon neočekivanog remija bez golova na svom stadionu protiv Rajo Valjekana u prvom kolu zaređali su tri pobede i sa deset osvojenih bodova nakon četiri odigrana kola nalaze se na drugoj poziciji iza najvećeg rivala Real Madrida koji ima maksimalan učinak, tj. 12 bodova.

Proteklog vikenda Barsa je na gostovanju u Sevilji istoimenoj ekipi lako slavila sa 3:0 a strelci su bili novajlije Robert Levandovski i Rafinja, dok je treći gol delo mladog Erika Garsije.

Katalonski gigant je mnogo potrošio ovog leta. Stigli su gore pomenuti Rafinja i Levandovski za 58, odnosno 45 miliona, dok je štoper Kounde plaćen Sevilji čak 50 miliona. Potrošeno je ukupno 153 miliona, a u kasu je leglo "samo" 35 i to od prodaje Kutinja Aston Vili 20 miliona i 12 miliona za transfer Obamejanga u Čelsi dok će od pozajmice Fransiska Trinkaa u Sporting inkasirati 3 miliona evra.

Gosti za koje nastupa nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Erik Jirka su za razliku od španskog predstavnika potrošili svega dva miliona evra za transfere.

Kao i Barselona u domaćem prvenstvu su remizirali u prvom kolu, da bi nakon toga vezali čak pet pobeda i trenutno se nalaze na deobi prve poziciji sa Slavijom koja ima utakmicu više. Obe ekipe osvojile su po 16 bodova.

Češki šampion je do grupne faze Lige šampiona stigao preko kvalifikacija. Na putu do "grupe smrti" u kojoj se nalaze još i Bajern i Inter stigao je tako što je uspeo da izbaci prošlogodišnji hit sezone Šerif i azerbejdžanski Karabag.

Puleni trenera Mihala Bileka ne dolaze u glavni grad španske pokrajine Katalonije sa belom zastavom, ali svakako su veliki autsajderi na ovom meču kao i u takmičenju uopšte, naročito što im žreb nije bio nimalo naklonjen.

NAŠ TIP: 1&4+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)