VILJAREAL ŽELI DA OSTANE U VRHU TABELE: Elče je odlična prilika za to

M.T.

04. 09. 2022. u 10:34

"Žuta podmornica" u dobroj formi na startu sezone.

ВИЉАРЕАЛ ЖЕЛИ ДА ОСТАНЕ У ВРХУ ТАБЕЛЕ: Елче је одлична прилика за то

Foto: Profimedia

Viljareal veoma dobro igra na startu sezone u La Ligi, a "žuta podmornica" svoj dosadašnji učinak može dodatno da popravi pošto će na "Gradskom stadionu" u Valensiji dočekati Elče danas od 18.30 u četvrtom kolu španskog šampionata.

Unai Emeri radi odličan posao sa Viljarealom, "žuta podmornica" od starta sezone ne zna za poraz u španskom prvenstvu. Viljareal je ostvario dve pobede i remi u prethodna tri kola, a nije primio nijedan gol što je posebno značajno ako se uzme u obzir da je jedna od pobeda došla protiv Atletika iz Madrida.

Meč protiv Elčea je Viljarealu važan ne samo zbog nastavka dobre serije u domaćem prvenstvu već i kao uvertira za početak takmičenja u Ligi konferencija gde će Viljareal u četvrtak biti domaćin poljskom Lehu. Ipak, u prošlom kolu je Viljareal samo remizirao sa Hetafeom i nema sumnje da će "žuta podmornica" biti veoma oprezna protiv Elčea.

Na drugoj strani Elče ima puno problema na startu sezone. Ekipa trenera Franciska Vilčeza i dalje ne zna za pobedu, a u prethodna tri kola uspela je da ostvari samo jedan remi protiv Almerija uz dva poraza od Betisa i Real Sosijedada. Uz to Elče ima mnogo problema sa efikasnošću pošto je u prva tri kola uspeo da postigne samo jedan gol.

Emeri ima određenih problema sa povredama nekoliko igrača pošto neće biti Alberta Morena i Huana Fojta koji se povredio protiv Hetafea, dok je neizvesno igranje Arnoa Danjume koji je do skoro ima oproblema sa povredom.

Elče nema mnogo poteškoća što se tiče povređeni igrača jer će nedostajati samo Fidel i Gonzalo Verdu, dok su svi ostali spremni.

U osam međusobnih mečeva koliko su odigrali u La Ligi, Viljareal je uspešniji pošto ima tri trijumfa, dok je Elče slavio jednom, a četiri meča su završena nerešenim rezultatom. Tu jednu pobedu je Elče uspeo da ostvari prošle sezone pred domaćim navijačima.

Posle nerešenog rezultata protiv Hetafea u prošlom kolu Viljareal će želeti da nadoknadi te bodove i sigurno je da neće dozvoliti Elčeu da mu poremeti planove. "Žuta podmornica" je svakako favorit u ovom meču i čini se da je jedini ishod pobeda domaćina.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)