VALENSIJA TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: Hetafe stiže kao poručen

Novosti online

04. 09. 2022. u 11:38

"Slepi miševi" vezali dva poraza minimalcem.

ВАЛЕНСИЈА ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Хетафе стиже као поручен

Foto: Profimedia

Valensija večeras od 21 čas dočekuje na ''Mestalji'' ekipu Hetafea u četvrtom kolu La Lige, u meču koji "slepim miševima" može da znači izlazak iz krize u koju su zapali.

Tim Đenara Gatuza sezonu je počeo pobedom protiv Đirone, da bi usledila dva minimalna poraza od Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida. Ne može se reći da Valensija nije imala prilike i u tim mečevima koje je izgubila, ali očigledno je veliki problem tima sa ''Mestalje'' neefikasnost pošto je postignut samo jedan gol u tri kola. Doduše i primljena su samo dva, ali su oba donela poraze. Veliki problem su i promene u timu. Strelac jedinog gola za Valensiju Karlos Soler je u međuvremenu otišao u Pari Sen Žermen. "Slepi miševi" su uspeli u završnici prelaznog roka da dovedu Džastina Klajverta, Iljasa Moribu i Edinsona Kavanija, ostaje da te igrače Đenaro Gatuzo što pre uklopi u tim kako bi rezultati počeli da budu bolji. Ipak, Valensiji se ukazuje prilika upravo protiv Hetafea da možda prekine seriju od dva poraza.

Hetafe je još uvek bez pobede u sezoni koju je započeo sa dva poraza od Atletika iz Madrida i Đirone, a u prethodnom kolu je uspeo da dođe do prvog boda posle nerešenog meča sa Viljarealom. Ekipa Kikea Sančeza Floresa nema baš lak raspored posle Valensije pošto je očekuju mečevi protiv Real Sosijedada i Osasune i sigurno da Hetafe ne želi da kraj septembra dočeka u zoni ispadanja. Hetafe se kao i Valensija takođe veoma muči sa efikasnošću pošto je postigao samo jedan gol u prethodna tri kola, a primio je šest. Hetafe je doveo poslednjeg dana prelaznog roka Džordana Amavija i Munira El Hadadija ne bi li stigli i bolji rezultati.

Đenaro Gatuzo i dalje ne može da računa na Huga Dura i Hesusa Vaskeza zbog povrede, dok Hoze Gaja ne može da igra zbog suspenzije. Postoji mogućnost da zaigra Gabrijel Paulista.

U Hetafu neće biti Luisa Mile i Damijana Suareza zbog povreda, ali se u tim vraća Fabricio Angileri pošto je odradio suspenziju.

Međusobni susreti na strani su Hetafea koji je u poslednjih 10 utakmica u La Ligi pobedio četiri puta, dok su "slepi miševi" ostvarili dva pobede, četiri meča su završena nerešenim rezultatom. Međutim, Hetafe je u gostima poslednji put pobedio pre četiri godine, a čini se da će Valensija ovog puta iskoristiti priliku koja joj se ukazala i protiv "azulonesa" ostvariti trijumf.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola