BIĆE ZANIMLJIVO NA "OLIMPIKU": SMS i Imobile napadaju Napoli (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2022. u 10:09

SRBIN i Italijan fantastično sarađuju.

БИЋЕ ЗАНИМЉИВО НА ОЛИМПИКУ: СМС и Имобиле нападају Наполи (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Lacio i Napoli odigraće poslednji meč subotnjeg programa petog kola Serije A. "Nebeskoplavi" i klub sa stadiona "Dijego Armando Maradona" u večerašnji duel poravnati na tabeli, oba kluba osvojila su po 8 bodova i nalaze se na deobi četvrte pozicije uz Juventus i Milan.

Posle četiri kola, Roma i Atalanta se šepure na vrhu tabele, a Lacio je prokockao lepu šansu da i on bude uz rame gradskom rivalu na prvom mestu. "Nebeskoplavi" su u nadoknadi vremena prokockali pobedu na gostovanju Sampdoriji i morali da se zadovolje bodom – 1:1.

Kao i mnogo puta do sada, ključna ulogo u napadu Lacija imao je tandem Sergej Milinković Savić – Ćiro Imobile. Srpski vezista pakuje, Italijan pogađa. Toliko dobro sarađuju i poznaju jedan drugog pa ponekad izgleda kao da mogu da igraju zavezanih očiju. Ili makar bez gledanja što je srpski as večeras i demonstrirao.

Opet je "SMS" majstorskim potezom petom matirao odbranu rivala i asistirao Imobileu koji je izašao sam na golmana i rutinski pogodio. Posle takve asistencije, egzekucija je bila lakši deo posla.

Od početka prošle sezone u "ligama petice" Milinković Savić je vezista sa najviše asistencija. Ovo večeras mu je bila 14. Bajernov Jozua Kimih je drugi sa 13.

Odbrana Lacija je već godinama daleko ispod nivoa ofanzivnog dela tima. Neverovatno je kako su Patrik i Marušić u nadoknadi vremena lošim kretanjem i razmišljanjem dopustili Gabijadiniju da primi lopti i iskoristi stopostotnu šansu koja mu se ukazala za 1:1.

Napoli je neočekivano upisao drugi vezani remi u prethodnom kolu. Leće je prijatno iznenadilo i odnelo bod sa stadiona "Dijego Armando Maradona" – 1:1 (1:1).

Mirisalo je od samog starta na potencijalni kiks, Leće je sredinom prvog poluvremena imalo priliku da povede sa bele tačke, ali je Aleks Meret odbranio udarac Lorenca Kolomba. Samo nekoliko desetina sekundi kasnije stigla je kazna, a servirao ju je Eljif Elmas posle traljavog šuta Matea Politana.

Ipak, umesto da Napoli doda gas i reši utakmicu u svoju korist, ekipu Lućana Spaletija ubrzo je presekao evrogol pomenutog Kolombija, koji se samo šest minuta posle promašenog penala iskupio raketom sa tridesetak metara.

Napoli je pretekle sezone savladao Lacio u oba međusobna susreta. Podno Vezuva rezultat je bio 4:0, dok su Napolitanci na "Olimpiku" slavili sa 1:2.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona