"MODRI" U FANTASTIČNOJ SERIJI: Aktuelni šampion favorit protiv novajlije

N.P.

28. 08. 2022. u 11:05

TIM Šibenika sastaje se sa Dinamom iz Zagreba u 7. kolu hrvatske Supersport lige.

МОДРИ У ФАНТАСТИЧНОЈ СЕРИЈИ: Актуелни шампион фаворит против новајлије

FOTO: Tanjug/AP

"Modri" su sredinom nedelje ostvarili fantastičan uspeh plasmanom u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja. Zagrepčani su savladali norveški Bodo/Glimt nakon dvomeča ukupnim rezultatom 4:2. Puleni Ante Čačića u prvenstvu igraju fantastično, neporaženi su od starta sezone. Imaju pet pobeda i jedan remi uz gol-razliku 22:8.


Ekipa Šibenika ulazi u duel nakon tri vezana remija u šampionatu, poslednji na gostovanju Varaždinu 2:2. Domaćin trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa sedam osvojenih bodova.


Dinamo je savladao povratnika u najviši rang hrvatskog fudbala na svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. "Modri" su umorni od učešća u Evropi, tako da savetujemo da budete oprezni i odigrate duplu šanse na goste uz kombinaciju golova.


NAŠ PREDLOG: X2&2-5 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)