ZANIMLJIV DUEL NA "ALBERTO PIKU": Specija posle debakla u Milanu napada Sasuolo

Novosti online

27. 08. 2022. u 09:13

NADAMO se golovima.

ЗАНИМЉИВ ДУЕЛ НА АЛБЕРТО ПИКУ: Специја после дебакла у Милану напада Сасуоло

EPA-EFE/CESARE ABBATE

Fudbaleri Specije vraćaju se na svoj "Alberto Piko" nakon ubedljivog poraza (0:3) od Intera na "Đuzepe Meaci". Crno-beli dočekuju Sasuolo u meču trećeg kola italijanske Serije A.

Specija posle svega viđenog u Milano može da bude i zadovoljna konačnim rezultatom, s obzirom da praktično nije ni došla u situaciju da ugrozi mrežu Samira Handanovića. Ekipa Luke Gotija u potpunosti je bila usresređena odbrani svog gola, ali je i pored toga Bartolomej Drongovski tri puta bio prinuđen da vadi loptu iz svoje mreže. Poljak nije ni mogao više da učini, pošto se praktično svaki put našao u bezizlaznoj situaciji.

Svaku nadu gostiju već u 35. minutu razneo je Lautaro Martinez, koji je uhvatio izuzetan drop-kik udarac sa ivice kaznenog prostora, posle povratne lopte Romelua Lukakua. Sam Lukaku je osam minuta kasnije mogao do gola, ali je njegov udarac glavom prohujao preko prečke, baš kao i udarac Martineza u samoj završnici prvog poluvremena.

Na potpunu kapitulaciju slabašnog protivnika čekalo se sve do 52. minuta, kada je sve ponovo krenulo od Lukakua, a onda je na odbitak, takođe sa ivice kaznenog prostora, naleteo Hakan Čalhanoglu, pa nije bilo izgleda za novu promenu rezultata.

Asistenciju je na kraju upisao i nsebični Edin Džeko koji je u 82. minutu izašao jedan na jedan sa Drongovskim, ali se okrenuo, ugledao Hoakina Koreu i omogućio mu da iz zicer sisutacije dođe do prvenca u ovoj sezoni.

Sasuolo je sa druge strane brzo zaboravio na poraz od Juventusa na premijeri. "Neroverdi" su na "Mapei stadionu" pokazali svoje vrline, ispoljili nekoliko mana, ali stigli do veoma važna tri boda u duelu sa Lećeom (1:0). Jedini strelac na meču bio je Domeniko Berardi koji je ponovo potvrdio da je prerastao sredinu u kojoj se nalazi.

Poslednji međusobni susret ovih rivala u svoju korist rešio je Sasuolo rezultatom 4:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!