LIVERPULU GORI POD NOGAMA: "Redsi" nemaju pravo na grešku!

Novosti online

27. 08. 2022. u 08:10

JIRGEN Klop i njegovi puleni pod velikim pritiskom.

ЛИВЕРПУЛУ ГОРИ ПОД НОГАМА: Редси немају право на грешку!

FOTO: EPA

Ekipa Liverpula i dalje nema pobedu u novoj sezoni. Četa Jirgena Klopa u uvodne tri runde Premijer lige upisala je dva remija i poraz od najvećeg rivala Mančester junajteda (2:1). "Redsi" danas od 16 časova imaju idealnu priliku da upišu tri boda i pokažu da je rezultatska kriza prošlost. Na "Enfild" stiže povratnik u elitu Bornmut.

Nemački stručnjak na kormilu velikana rekao je posle poraza od Mančester junajteda da jeste malo zabrinut celom situacijom, ali i najavio veću borbu u narednim duelima.

- Početak utakmice je bio tačno onakav kakavu su svi očekivali, kakav su očekivali navijači Mančestera. Počeli su malo agresivnije od nas, to im je dalo prostora da igraju igru koju su želeli. Postigli su gol, koji smo mi morali drugačije da branimo, ali tako vam je to kod golova. U drugom delu prvog poluvremena smo bili tu, pravili smo im probleme, imali smo neke velike šanse - rekao je posle meča Klop za BBC.

- Na poluvremenu smo pokazali igračima nekoliko situacija i krenuli su dobro, imali su želju, ali onda smo primili drugi gol. Tada smo morali da jurimo zaostatak i bili smo sve vreme u žurbi i trci sa vremenom. Postigli smo glo koji smo zaslužili u tom periodu utakmice i nakon toga smo radili ono što smo morali, forsirali smo, ali moram da priznam ne dovoljno dobro i zato smo i izgubili - nastavio je Nemac.

- Nemam mnogo argumenata, izgubili smo utakmicu. Neki drugi dan bi možda bilo drugačije, možda bismo okrenuli. Tako je kako je. Možemo da igramo, želimo da se borimo. Imamo dobar meč u subotu kod kuće, moraćemo da budemo na visini zadatka, moramo da podgrejemo vatru i da nađemo ritam - dodao je Klop.

- Daćemo sve što možemo, uradićemo sve što svaki navijač Liverpula očekuje, borićemo se za svoje živote. U nezgodnoj smo situaciji što se tiče povreda jer imamo na raspolaganju samo 14 ili 15 seniora, ali tako je i to ne možemo da promenimo. Malo jesam zabrinut, ali sada slede pripreme za Bornmut i Njukasl - zaključio je menadžer Liverpula.

Bornmut je za razliku od Liverpula sezonu započeo trijumfom nad Aston Vilom, a onda su usledili očekivani i ubedljivi porazi od Mančester sitija (4:0) i Arsenala. Ekipa Skota Parkera stiže na "Enfild" kao potpuni autsajder, sve sem trijumfa Liverpula smatraće se velikim iznenađenjem.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna