Kinez je u životnoj formi!

M.M.

26. 08. 2022. u 12:37

JIBING Vu i Korentan Mute odigraće poslednji meč kvalifikacija za Ju-Es open .

Кинез је у животној форми!

Foto: EPA

Početak poslednjeg grend slema sezone polako se bliži, a shodno tome, na red je došla i finalna faza kvalifikacija. Jedan od mečeva koji zasigurno privlači pažnju većine teniskih zaljubljenika je susret Korentina Mutea i Jibing Vua.


Kineski teniser, koji je osvojio juniorsko Otvoreno prvenstvo Amerike u singlu i dublu, tekuće sezone beleži sjajne rezultate na tvrdoj podlozi, uzevši u obzir da je ostvario trijumf na čak tri čelindžera. U poslednje vreme je savladao i nekoliko daleko poznatijih igrača kao što su Ričardas Berankis, Peter Gojovčik i Džefri Volf.


Sa druge strane nalazi se njegov vršnjak iz Francuske koji je proboj na tenisku scenu napravio znatno ranije. Uprkos procenama da će se brzo naći u vrhu svetskog tenisa, levoruki Mute doživeo je pad forme, a sudeći po rezultatima, koji su u poslednje vreme za nijansu bolji, daleko je od svoje najbolje igre.
Jibing Vu je već duži vremenski period fokusiran na tvrdu, njemu omiljenu podlogu, te pretpostavljamo da će Kinez, uprkos tome što je prema kladionicama autsajder, uspeti da izađe na kraj sa Muteom koji na betonu nije igrao još od februara ove godine.

Naša procena je da će se 178. igrač sveta naći u glavnom žrebu.

NAŠ TIP: Mute - Vu 2 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina