"SRPSKA VIOLA" DOČEKUJE MOĆNE NAPOLITANCE: Može li Jović do novog gola?

V.D.

28. 08. 2022. u 10:11

U trećem kolu Serije A očekuje nas sjajan meč između Fiorentine i Napolija

СРПСКА ВИОЛА ДОЧЕКУЈЕ МОЋНЕ НАПОЛИТАНЦЕ: Може ли Јовић до новог гола?

FOTO: EPA

Večeras od 20.45 na "Artemio Franki" stiže neporaženi tim iz Napulja.

Fiorentina pojačana našim Lukom Jovićem u dosadašnjem delu sezone nije doživela poraz.

U prvom kolu Serije A pomalo srećno ali ne i nezasluženo osvojili su prva tri boda protiv novog prvoligaša Kremonezea. Gol u 95.minutu koji je postigao Mandragora zapalio je stadion u Firenci. Strelac na tom meču bio je i Luka Jović a "viola" je slavila sa 3:2.

U drugom kolu na gostovanju Empoliju osvojili su samo bod iako su više od pola sata imali igrača više na terenu. Rezultat je bio onaj najnepopularniji, 0:0.

"Viola" je pre tri dana odigrala svoj meč u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. Odigrali su bez golova na gostovanju Tventeu ali zbog pobede u Firenci sedam dana ranije od 2:1 obezbedili su grupnu fazu ovog najmlađeg UEFA takmičenja.

Gosti iz Napulja su sjajno krenuli u ovoj sezoni.  Neočekivano lako su u prvom kolu slavili u gradu Romea i Julije. Verona je povela na tom meču ali nakon toga je Napoli ubacio u višu brzinu i pobedio sa 5:2.

U drugom kolu na stadionu "Dijego Armando Maradona" gostovao je novi prvoligaš Monca. Berluskonijevo mezimče se kući vratilo sa četiri gola u mreži a uputili su samo jedan udarac u okvir gola. 

Napoli se trenutno nalazi na petoj poziciji sa šest bodova i gol razlikom 9:2.

Pobedom na večerašnjem meču vratiće se na čelo tabele gde je bio i pre početka kola.

Treneri dve ekipe neće imati većih kadrovskih problema pred ovaj meč. Gosti nisu imali evropskih obaveza tokom nedelje tako da odmorniji dočekuju ovaj meč. Odigrali su i oni prijateljski meč u sredu protiv Juve Stabije ali su nastupili u rezervnom sastavu i pobedili sa 3:0.

S obzirom na partije kakve je Napoli pružio u prva dva kola očekuje nas sjajan meč ali moramo uzeti u obzir da je Fiorentina ipak kvalitetniji rival od prethodnih.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!