LUDNICA U BERGAMU: "Boginja" tri meča bez pobede protiv "rosonera"

N.P.

21. 08. 2022. u 10:48

AKTUELNI šampion Italije Milan gostuje Atalanti u okviru 2. kola Serije A.

ЛУДНИЦА У БЕРГАМУ: Богиња три меча без победе против росонера

FOTO: Tanjug/AP

"Rosoneri" su savladali Udineze na domaćem terenu u premijernoj utakmici Serije A sa 4:2. Izabranici Stefano Piolija su uspešno krenuli u odbranu titule. Iako se željno očekivao start na “San Siru", veoma brzo se pretvorio u noćnu moru za domaćina.  Već u drugom minutu Rodrigo Bekao je šokirao sve prisutne. Udineze je vodio (1:0). Ipak, veoma brzo je usledio preokret. Prvo je Kalabrija u 11. minutu fauliran u kaznenom prostoru, a Teo Ernandez je iskoristio šansu sa bele tačke za poravananje. Samo četiri minuta kasnije, Ante Rebić je posle lepog dodavanja sa desne strane pogodio za (2:1).

Ponovo je usledio šok za ekipu Milana, ekipa iz Udina je uspela da postigne i drugi gol, u trećem minutu nadoknade. Novo poravnanje doneo je Masina. "Rosoneri" su mogli da odahnu u prvom minutu drugog poluvremena, pošto je Brahim Dijaz pogodio za novu prednost Milaneza, a da ne bi bilo problema i iznenađenja u završnici, Rebić je svojim drugim pogotkom stavio tačku na meč i postavio konačan rezultat 4:2.


I Atalanta je odlično ušla u novu sezonu Serije A, pošto je na gostovanju Sampdoriji slavila sa 2:0. Prednost “boginji” doneo je Toloi u 26. minutu, a onda je u nastavku uglavnom domaćin stvarao prilike. Tačku je u 95. minutu stavio Ademola Lukman golom u kontranapadu za konačnih 2:0.


Na minula tri međusobna duela između klubova slavio je Milan gde je u proseku postizao dva gola po utakmici. Obe ekipe su uspešno startovale u Seriji A, tako da nas svakako očekuje sjajan meč na stadionu "Gevis" u Bergamu. Predlažemo da odigrate duplu šansu na "rosonere" jer očekujemo da neće napustiti teren pognute glave u večerašnjem okršaju.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini