BIVŠI PRVOLIGAŠ SE BUDI: "Kanarinci" kljucaju "lavove"

V.D.

19. 08. 2022. u 11:05 >> 13:13

U uvodnom meču pete runde engleskog Čempionšipa sastaju se Norič i Milvol

БИВШИ ПРВОЛИГАШ СЕ БУДИ: Канаринци кљуцају лавове

Foto: EPA

"Kanarinci" su bili prvi favoriti za osvajanje titule u drugom rangu engleskog fubala ali sezonu su započeli jako loše jer su do prethodnog kola držali "fenjer". 

U prvom kolu poraženi su u prestonici Velsa od Kardifa minimalnim rezultatom da bi sedam dana kasnije na svom terenu odigrali 1:1 sa povratnikom u Čempionšip Viganom. Neočivani rezultati su se nastavili i u trećem kolu kada su na gostovanju poraženi od Hal sitija sa 1:2.

Kao što smo najavili u našoj analizi meča koji je Norič odigrao u četvrtom kolu, došlo je vreme za buđenje. Temu Puki i družina su na svom terenu pre tri dana savladali Hadersfild sa 2:1 i tako najavili bolje dane. 

Trenutno se nalaze na 17. poziciji sa četiri osvojena boda iz isto toliko susreta. Svakako od ekipe Dina Smita se očekuje da u narednim kolima zaigra mnogo bolje i da se vrati na pobedničke staze.

Bivši prvoligaš se dosta pojačao tokom prelaznog roka koji još nije gotov. Za sada su u tim stigli talentovani Brazilac Gabriel Sara koji je Sao Paulu plaćen 10,5 miliona evra, zatim Marselinjo Nunjez koji je bio strelac protiv Hala na prošlom meču i za koga je engleski tim platio U. Katoliki iz Čilea 3,9 miliona. Na pozajmicu iz bogatog Njukasla stigao je Isak Hejden čija je tržišna vrednost 8 miliona evra.

Njihovi današnji protivnici ekipa Milvala koja je čuvenija po divljanju navijača nego svojim sportskim uspesima krenula je u novu sezonu vrlo dobro. Trenutno se nalaze na petom mestu sa sedam osvojenih bodova. "Lavovi" su savladali u prvom kolu ekipu Stouka sa 2:0, u drugom su poraženi od Šefild junajteda.

Poraz od favorizovanih "oštrica" nije mnogo poremetio pulene menadžera Gerija Routa jer su već u trećem kolu na svom terenu slavili protiv Koventrija sa 3:2. 

U poslednjem kolu Milvol je odigrao jedan od najčudnijih mečeva možda čak i u istoriji engleskog fudbala. Oni su gubili od Svonsija sa 2:0 sve do 93. minuta nakon čega su viđena dva autogola koji su doneli izjednačenje ekipi iz prestonice.

Zanimljivo je da su prethodna dva meča ova dva rivala završena bez golova ali mi verujemo da će "najskuplji" tim Čempionšipa zabeležiti novu pobedu i tako probati da nastavi proboj ka vrhu tabele.

  Samo za čitaoce Novosti Tip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 

Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele! REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri