GAĆINOVIĆ "IZUVA" ČARAPANE: Napredak bez pobede od početka prvenstva

N.P.

19. 08. 2022. u 10:37

EKIPA Novog Pazara dočekuje Kruševljane u prvom meču 7. kola Super lige Srbije.

ГАЋИНОВИЋ ИЗУВА ЧАРАПАНЕ: Напредак без победе од почетка првенства

FOTO: FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara su u odličnoj formi, vezali su tri uzastopne pobede u prvenstvu nad Partizanom i TSC-om identičnim rezultatom 1:0, i u prošlom kolu na protiv Radničkog iz Niša 3:1.

Sjajan meč su odigrali "plavi" na "Čairu", strelci za ekipu trenera Vladimira Gaćinovića bili su Nikčević u 45, Majdevac u 55, i Rubežić u 77.  minutu susreta. Domaćin se posle sjajnih partija popeo na sedmu poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova nakon šest odigranih kola uz gol-razliku 7:6.

Najbolji strelac Pazaraca je levo krilo Zoran Danoski sa dva postignuta pogotka, a najbolji asistent Miloš Mijić sjajni ofanzivni vezista. Pazarci neće moći da računaju zbog povrede na Mustafu Mujezinovića koji se povredio u Nišu u 64. minutu susreta.

Trener Gaćinović forsira izuzetno ofanzivnu formaciju 4-3-3, gde gol čuva iskusni Filip Kljajić bivši golman aktuelnog vicešampiona Partizana.


Ekipa Napretka je katastrofalno startovala ove sezone u najvišem rangu srpskog fudbala. "Čarapani" nemaju trijumf od početka prvenstva, ostvarili su dva remija i tri poraza nakon pet odigranih mečeva uz gol-razliku 2:6. Svakako najbolniji kiks Napretka je kod kuće protiv Javora iz Ivanjice (4:2). Strelci za izabranike Igora Bondžulića bili su Babakari Dukure u 29, Luka Gojković u 46, Petar Gigić u 61, i Norman Kembel 67. minutu meča. Dva počasna pogotka za Kruševljane postigao je Nebojša Bastajić pred sam kraj utakmice. Trener Napretka Dušan Đorđević imaće jako težak zadatak da svoj tim vrati na pobednički kolosek. Napredak trenutno zauzima 14. poziciju u Super ligi Srbije sa svega dva osvojena boda uz gol-razliku 2:6. 


U minulom međusobnom duelu između dva kluba slavio je Novi Pazar rezultatom 1:0. Jedini strelac na meču bio je Stefan Dimić u 18. minutu susreta.

Domaćin nije izgubio od večerašnjeg rivala od od 1. aprila 2017. godine. Očekujemo svakako tvrdu i neizvesnu utakmicu gde će popularni "plavi" biti lišeni pomoći navijača zbog drakonske kazne od šest mečava zbog nereda na utakmici sa IMT-om. Dajemo blagu prednost Novom Pazaru zbog sjajne forme i savetujemo da odigrate duplu šansu uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LACIO NASTAVLJA POHOD NA EVROPU: Protiv grifona je igrao dosta tvrde utakmice ove sezone