HRVAT ODLIČNO STARTOVAO U LIGI 1: "Pirati" čekaju velikana sa "Veledroma"

N.P.

14. 08. 2022. u 11:48

EKIPA Bresta sastaje se sa Olimpikom iz Marselja u meču 2. kola najvišeg ranga francuskog fudbala.

ХРВАТ ОДЛИЧНО СТАРТОВАО У ЛИГИ 1: Пирати чекају великана са Веледрома

Foto Profimedia

Izabranici Igora Tudora su na startu takmičenja u Ligi 1, nadigrali Rems na domaćem terenu rezultatom 4:1. Ekipa hrvatskog stručnjaka je već u prvom poluvremenu najavila pobedu. Prvo je Faes postigao autogol u 13. minutu, da bi Tavares u sudijskoj nadoknadi povisio na 2:0.

Uzbuđenja nije bilo do 75. minuta kada je, nakon velike gužve u kaznenom prostoru Remsa pogodio Suares. Rems je do počasnog pogotka stigao u 84. minutu utakmice koji je postigao rezervista Balogun, ali je konačan rezultat svojim drugim pogotkom postavio Suares.

Marselj je nakon letnjeg prelaznog roka doveo veznjaka Matea Guendouzia iz Arsenala za 11, dvojac iz Rome Čengiza Undera i Džordana Veretouta koji su plaćeni 19, i napadača Milika iz Napolija za 8 miliona evra.

Gosti su prošle sezone osvojili 2. mesto na tabeli sa 71 osvojenim bodom i izborili direktan plasman u Ligu šampiona na jesen. Fudbaleri Marselja će verovatno nastupiti u formaciji 3-4-2-1, sa najisturenijim napadačem Milikom.

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI


Fudbaleri Bresta su izgubili u prvom kolu na gostovanju Lansu (3:2). Golove za četu Mikela Zakarijana su postigli Belkebla u 66. i Kastiljo iz penala u 82. minutu meča. Popularni "pirati" su proteklu sezonu u najvišem rangu francuskog fudbala završili na 11. poziciji sa 48 osvojenih bodova, nakon 38 odigranih susreta uz gol-razliku 49:57. Domaćin se pred početak šampionata pojačao veznim fudbalerom Noriča Pjer-Melouom, desnim bekom iz Heraklesa Noa Fadigom i centralnim defanzivcem iz Vidada Ašrafom Darijem.


U prethodnom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran na stadionu "Fransis Le Ble" 13. marta 2022. godine slavili su gosti (4:1).

Puleni Igora Tudora su rešeni da ove sezone prekinu dominaciju PSŽ-a, ali da bi to sproveli u delo moraju da uđu u seriju pobeda od samog starta šampionata. Kvota na dvojku je primamljiva i savetujemo vam da je iskoristite.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri