NIJE DOBRO POČELO: Darmštad u pohodu na prvi trijumf u sezoni

Novosti online

22. 07. 2022. u 08:25

"LjILjANI" razočarali svoje navijače u prvom kolu.

НИЈЕ ДОБРО ПОЧЕЛО: Дармштад у походу на први тријумф у сезони

Foto: Profimedia

Fudbaleri Darmštada dočekaće Sandhauzen na svom "Bolenfaltoru" u premijernom meču drugog kola popularne Cvajte.

"Ljiljani" su prošle sezone igrali atraktivan fudbal i sve do poslednjeg kola bili u konkurenciji za treće mesto. Ostali su bez plej-ofa zbog slabije gol-razlike od Hamburgera. Bez prvog strelca Luke Fajfera (17 golova) koji se vratio u svoj matični klub Mitjiland pitanje je koliko može da se očekuje od ovog sastava.

Za 1.500.000 evra kupljen je Oskar Vilhemson iz Geteborga, ali treba imati na umu da se radi o momku od svega 18 godina. Možda više treba očekivati od krilnog napadača Magnusa Varminga (22), pozajmljenog igrača Torina.

Ipak, Darmštad je u prvom kolu prilično lako poražen od Regenzburga. Golove za pobednički sastav postigli su Džošua Mes i Andreas Alber.

Sandhauzen spada u ekipe s najslabijim renomeom u Cvajti, te im u tom svetlu sleduje uloga autsajdera. Četa Alozja Švarca spasla se prošle sezone uzimajući bodove Verderu, Nirnbergu i Sankt Pauliju, ekipama iz vrha tabele. Odlično su započeli novu takmičarsku godinu. Izenađujuće, crno-beli su u uvodnoj rundi bili bolji od Arminije - 2:1.

A junak velike pobede Sandhauzena protiv Arminije je novajlija pristigao iz Hamburgera David Kinsombi, dvostruki strelac. Brzonogi vezista pogađao je u 11. i 64. minutu, dok je jedini gol za goste iz Bilefelda postigao Masaja Okugava kada je izjednačio u 59.

U prethdona tri međusobna duela, Darmštad je slavio na dva. Na poslednjem odigranom videlo smo remi rezultatom 1:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini