SEVER PROTIV JUGA: Spartak Subotica - Radnik Surdulica

Novosti online

15. 07. 2022. u 08:59 >> 09:02

DRUGO kolo Mocart bet Super lige Srbije.

СЕВЕР ПРОТИВ ЈУГА: Спартак Суботица - Радник Сурдулица

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri subotičkog Spartaka dočekaće Radnik u meču 2. kola Mocart bet Super lige Srbije. "Golubovi" u večerašnji duel ulaze nakon remija (1:1) u Lučanima na premijeri nove sezone, dok Surduličani stižu na sever države posle poraza od novosadske Mladosti na svom terenu (1:2). 

Spartak je u Lučanima stigao do prednosti u 40. minutu golom Luke Bijelovića, Mladost je do boda došla preko Milana Bojovića. Najbolji strelac u istoriji Super lige precizan je bio sa bele tačke u 70. minutu.

Deseti jul 2022. godine i meč sa Radnikom upisan je u anale Mladosti GAT iz Novog Sada, odigrana je prva utakmica u elitnom takmičenju, ali da ovaj datum bude podvučen crvenim postarali su se Milan Mirosavljev i Andrija Radulović.

Golovima u 16. i 55. minutu pomenuti tandem doneo je pobedu Novosađanima (2:1) nad Radnikom, na debiju ovog kluba u elitnom rangu takmičenja! Sa druge strane, kraj prošle sezone označio je i kraj serije Radnika od osam mečeva bez poraza u prvenstvu. Nepovezani, bezidejni, konfuzni, nisu se mogli ni nadati boljem ishodu.

Loši rezultati u pripremnom periodu očito nisu bili slučajnost i pred trenerom Lintom je mnogo posla. Neodustajanje sa igračem manje u samom finišu jedino je pozitivno sa ovog meča, u čemu mogu da potraže nadu za nastavak sezone…

Praktično, jedinu šansu koju je imao u poluvremenu bez udarca u okvir gola rivala, klub sa juga Srbije je dobio na poklon, kao posledicu nesigurnosti golmana i kapitena Mladosti Alekse Milojevića. U sedmom minutu Durnojić je iznudio, Subotić izveo korner, Milojeviću je čista lopta iskliznula iz ruku, ali Spasić se nije najbolje snašao i glavom je prebacio gol.

Radnik je savladao današnjeg rivala u prethodna dva međusobna susreta, ali... Kada se sve sabere, bolji utisak na premijeri je ostavio Spartak, te zbog toga malu prednost dajemo Subotičanima.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda