SUDAR "OTPISANIH": Esbjerg - Jamerbugt

N.P.

28. 05. 2022. u 07:58

NEKADAŠNjI superligaš dočekuje ekipu iz Pandrupa u poslednjem meču 32. kola danske Prve divizije.

СУДАР ОТПИСАНИХ: Есбјерг - Јамербугт

Profimedia

Ovo je utakmica dva kluba koji su ispali u niži rang takmičenja tako da fudbaleri obe ekipe ulaze rasterećeno u susret. Izabranici Rolanda Vrabeca su nakon 12 mečeva bez pobede uspeli da ostvare trijumf na gostovanju Hobru sa (1:2). Nalaze se na pretposlednjem 5. mestu na tabeli plej-auta sa 27 bodova, dok današnji rival ima dva manje na 6. poziciji.


Gosti su takođe uspeli da slave ali kasno, posle četiri vezana poraza u prvenstvu bili su bolji kod kuće protiv Fremad Amagera rezultatom 3:2.


Domaćin je u minulom međusobnom duelu izgubio od Jamerbugta sa 2:1. Favorit je pred svojim navijačima na papiru, ali s obzirom na formu savetujemo da je najbolje da pokušate sa kombinacijom golova. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju prelaz, kvota je od juče prilično pala.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,30)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 19,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)