LUDILO U BUNDESLIGI! Može li hit sezone do Lige šampiona?

V.D.

07. 05. 2022. u 08:25

U 33. kolu nemačkog prvenstva od 15.30 nas očekuje okršaj između Kelna i Volfsburga

ЛУДИЛО У БУНДЕСЛИГИ! Може ли хит сезоне до Лиге шампиона?

Foto: Printskrin

"Jarčevi" su ostvarili pet pobeda na poslednjih šest utakmica i stigli nadomak mesta koje vodi u Ligu šampiona. Volfsburg je nakon prošlogodišnjeg četvrtog mesta na tabeli, ove sezone podbacio i debelo razočarao svoje navijače.

"Vukovi" se nalaze u donjem delu tabele gde će i ostati jer je preostalo samo dva kola do kraja i odatle ne mogu da mrdnu.

Keln je u sjajnoj formi, posebno na domaćem terenu i imaju dobru priliku da se domognu izlaska na evropsku scenu. Ekipa iz grada Folksvagena ne može se pohvaliti dobrim rezultatima na gostovanju, ostvarili su samo jednu pobedu u prethodnih dvanaest susreta van svog stadiona.

Na osnovu ostvarenih rezultata u prethodnom periodu i ambicija koje gaje, Keln je veliki favorit na ovom meču i očekuje se pobeda ekipe iz grada na Rajni. 

U taboru gostiju mogu već da se okrenu planovima za sledeću sezonu jer njihovi navijači nisu navikli na ovako slabe rezultate.

 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima