"POLICAJCI" HAPSE "BIKOVE": Rendžers želi finale Lige Evrope

Novosti online

05. 05. 2022. u 07:38

VELIKI hendikep za škotskog giganta biće odsustvo najboljeg strelca Alferda Morelosa, njega menja Kemar Ruf koji je protiv Brage pokazao da može biti od koristi.

ПОЛИЦАЈЦИ ХАПСЕ БИКОВЕ: Ренџерс жели финале Лиге Европе

FOTO: Tanjug/AP

Glazgov Rendžers je nakon eliminacije Crvene zvezde i Brage "naleteo" na još jednu "crveno-belu" ekipu. Popularni "policajci" u polufinalu Lige Evrope sastaju se sa Lajpcigom, prvi susret u Nemačkoj završen je trijumfom "bikova" sa 1:0, a škotska ekipa od 21.00 pokušaće da stigne do preokreta.

Slavni klub sa "Ajbroks parka" uzda se u fenomenalnu atmosferu. "Vetar u leđa" može biti ključna stavka u susreta, ukoliko igrači "kliknu" sa navijačima, "policajci" mogu napraviti veliki rezultat. Veliki hendikep za Rendžers biće odsustvo najboljeg strelca Alferda Morelosa, njega menja Kemar Ruf koji je protiv Brage pokazao da može biti od koristi.

Lajpcig sa druge strane igra veoma atraktivan fudbal. Nemačka ekipa se neće braniti, svoju šansu će vrebati iz brze tranzicije i Kristofera Nkunkua. Francuski reprezentativac fenomenalan je ove sezone, te je sva prilika da će od naredne nastupati u mnogo bogatijem i kvalitetnijem klubu.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna