TIPOVI IZ LEDENIH DVORANA: Završnica sezone u svim najjačim ligama

V.D.

22. 04. 2022. u 15:34

SEZONA se bliži kraju, u toku su polufinala i finala u evropskim ligama

ТИПОВИ ИЗ ЛЕДЕНИХ ДВОРАНА: Завршница сезоне у свим најјачим лигама

FOTO: EPA

18.30 FARJESTAD - ROGLE X2 (kvota 1,7)

U četvrtom meču polufinalne serije švedskog plej-ofa prvoplasirani iz regularnog dela gostuje šestoplasiranoj ekipi. Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Farjestad. Serija se igra na četiri pobede i verujemo da će gostujuća ekipa koja je fenomenalno igrala u regularnom delu dati sve od sebe da seriju produži barem za još dva meča. Kvota na duplu šansu je jako privlačna dok je za hrabrije tu čista dvojka sa kvotom 3.

18.30 SPARTA PRAG - TRINEC 0-5 (kvota 1,67)

Treći meč finalne serije prvenstva Češke. Trenutni rezultat u seriji je 1:1. Domaćin iz Praga ima prednost domaćeg leda ali u šest ovosezonskih mečeva slavili su samo jednom protiv današnjeg rivala i to baš pre tri dana na gostujućem ledu. Pobednika na ovom meču je teško prognozirati tako da smo se odlučili na igru na golove jer verujemo u još jedan tvrd meč. Na poslednja tri meča ove dve ekipe nije viđeno više od pet golova.

19.30 ADLER MANHAJN - EJZBAREN BERLIN W2 (kvota 1,7)

U drugom meču polufinalne serije nemačkog plej-ofa najtrofejniji klub ove države i prvoplasirani u regularnom delu gostuje petoplasiranoj i jako neugodnoj ekipi iz Manhajna. U prethodnom meču u ovoj dvorani gosti iz prestonice su odneli ubedljivu pobedu i verujemo da će dati i danas sve od sebe da naprave mini brejk i povedu sa 2-0 u seriji. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna