"LAVOVI" JURE POKER: Tondela - Sporting

N.P.

09. 04. 2022. u 08:18

KLUB iz okruga Vizeu sastaje se sa aktuelnim šampionom u utakmici 29. kola Primeira lige.

ЛАВОВИ ЈУРЕ ПОКЕР: Тондела - Спортинг

Foto: Profimedia

Ekipa Rubena Amorima je vezala tri uzastopne pobede u prvenstvu i postigla sedam pogodaka, nalazi se na drugoj poziciji na tabeli sa 70 bodova šest manje od vodećeg Porta.


Domaćin je nakon remija sa Arukom kod kuće (2:2), ostvario važnu pobedu na gostovanju Maritimu rezultat je bio 1:3, međutim i danje je u opasnoj zoni na 16. poziciji u Primeira ligi sa 25 osvojenih bodova.


Tondela je redovna mušterija "Lisabonskim lavovima" izgubila ja svaki od poslednja četiri međusobna duela,a da nije postigla pogodak ovde je dvojka čista ko suza.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba