"JELENI" PROTIV "MLINARA": Hartlpul - Roteram

N.P.

09. 03. 2022. u 11:09

TIM iz okruga Durham dočekuje ekipu Pola Vorna u polufinalu EFL trofeja.

ЈЕЛЕНИ ПРОТИВ МЛИНАРА: Хартлпул - Ротерам

Profimedia

Domaći tim ulazi u susret nakon pobede na gostovanju Harogejtu sa 1:2, to im je ukupno peti trijumf na prethodnih sedam utakmica u Ligi 2, nalaze se na sredini tabele na bezbednom 12. mestu sa osvojenih 47 bodova.


Fudbaleri gostiju su za vikend prekinuli sjajan niz od deset utakmica bez poraza u prvenstvu kod kuće ih je šokirala ekipa Milton Kejnsa rezultatom 1:2, međutim, i pored neuspeha zadržali su lidersku poziciju sa 76 bodova u Ligi 1, i glavni su kandidati da ih od sledeće sezone gledamo u Čempionšipu.


Poslednji međusobni duel dva kluba su odigrala još 2013. godine kad su "mlinari" slavili sa 1:2, četa iz Roterama je kvalitetniji rival, favorit je u večerašnjem duelu i nadamo se da će to potvrditi na terenu.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove