CRVENO-BELI KROTE "ZMAJEVE": Voždovac - Crvena zvezda

N.P.

03. 03. 2022. u 09:23

POSLE sjajne partije u večitom derbiju, fudbaleri aktuelnog šampiona gostuju "na krovu" u meču 25. kola Super lige Srbije.

ЦРВЕНО-БЕЛИ КРОТЕ ЗМАЈЕВЕ: Вождовац - Црвена звезда

FOTO: Profimedia

Puleni Dejana Stankovića su nakon pobede u prošlom prvenstvenom kolu na "Marakani" (2:0) uspeli da smanje zaostatak za vodećim Partizanom na 2 boda i učine trku za titulom neizvesnom do samog kraja šampionata.

FOTO: FK Crvena zvezda


Voždovčani su jako loše ušli u prolećni deo sezone, nemaju pobedu na prethodne tri utakmice, imaju učinak od jednog remija i dva poraza, poslednji na gostovanju Radničkom iz Kragujevca rezultatom 1:0, pali su na 9. mesto Super lige sa osvojenih 30 bodova.


"Crveno-beli" su savladali domaćina na prethodnih deset uzastopnih utakmica, kvota na pobedu Zvezde je jako mala, tako da savetujemo da pokušate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave