"PEVCI" HOĆE U LIGU ŠAMPIONA: Barnli - Totenhem

V.D.

23. 02. 2022. u 09:27

U zaostaloj utakmici 13. kola Premijer lige, tim iz Severnog Londona stiže u goste na "Turf Mur" stadion.

ПЕВЦИ ХОЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Барнли - Тотенхем

FOTO: AP/Tanjug

Barnli se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi. Seriju od dvanaest mečeva bez pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su u gostima ubedljivo sa 3 - 0 pobedili Brajton. Ukoliko žele opstanak u društvu najboljih, fudbaleri Barnija moraće da pobeđuju i timove iz gornjeg dela tabele. To neće biti nimalo lak posao za izabranike Šona Dajša. U goste im dolazi nepredvidljivi Totenhem.

"Pevci" su posle dva neočekivana poraza na svom terenu od Sautemptona i Vulverhemptona, uspeli na Etihadu da šokiraju lidera na tabeli Mančester Siti. Antonio Konte želi od svojih izabranika da dobru igru koju su pokazali protiv aktuelnog šampiona ponove i na večerašnjem meču. U poslednjih pet međusobnih susreta, četiri puta je pobedio Totenhem, a na sva četiri meča Barnli nije postigao ni gol.

Ovo je meč od preseudne važnosti za oba tima. Barnli bi se pobedom još više približio timovima koji su u ovom trenutku iznad zone ispadanja i time bi znatno uvećao šanse za opstanak.

Totenhem nastavlja poteru za mestom koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona. Sa tri utakmice manje u odnosu na četvrtoplasirani Mančester junajted, "pevci" imaju izgledne šanse da se dočepaju mesta koje im garantuje igranje u najelitnijem klupskom takmičenju na starom kontinentu. Zbog tradicije koja je na strani tima iz Londona i trenutne bolje forme, mi tipujemo na pobedu Totenhema.

Zanimljivo je da je Barnli na dnu tabele, a samo 6 klubova iz Premijer lige je primilo manje golova od njih, problem leži u tome što imaju drugi najgori napad u ligi i zato zauzimaju tek 19. poziciju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost