PETAK JE DAN ZA "CVAJTU": Hansa - Verder

V.D.

10. 02. 2022. u 14:36

U 22. kolu Nemačke druge lige zeleni sa Vezera idu put Roštoka na gostovanje Hansi.

ПЕТАК ЈЕ ДАН ЗА ЦВАЈТУ: Ханса - Вердер

Foto: Profimedia

Nakon lošeg starta sezone, Verder je uspeo da konsoliduje svoje redove i sad deluje kao tim koji je spreman da se odmah vrati u Bundes ligu. U poslednjih osam kola ostvarili su sedam pobeda i time jasno stavili do znanja svojim rivalima, da se ne šale i da su im ambicije najveće.

Hansa je sa druge strane u veoma lošoj formi, jedna pobeda u prethodnih deset mečeva. Međusobni susret ove dve ekipe odigran jesenas dobio je Verder sa laganih 3 - 0. Hansa na domaćem terenu ne blista, u deset utakmica sakupili su svega devet bodova uz isto toliko postignutih golova. Sa druge strane Verder u gostima igra dobro, od mogućih trideset i tri oni su osvojili dvadeset bodova.

Pobedom u današnjem susretu fudbaleri Verdera imaju priliku da izbiju na čelo tabele. Verujemo da tu priliku neće propustiti.

Naš tip 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)